Ljuba Pantović ni reči o Čabarkapi!

Iako su svi očekivali da Aleksandra pita Ljubu o Aleksandru Čabarkapi, u studiju se nisu ni dotakli te teme

ljuba-pantovic-1372973648-334939

 

Ljuba Pantović, četvrti finalista koji je napustio rijaliti šou programa Farma, bila je presrećna što je izašla.

Ovo nije takmičenje nego igra. Ovo je igra u kojoj je sve dopušteno, a sredstva se ne biraju“. poručila je Ljuba. Iako su svi očekivali da je Aleksandra pita o Aleksandru Čabarkapi, u studiju se nisu ni dotakli te teme.

Osećam se super i drago mi je što vidim druge ljude, tamo smo bili osuđeni jedni na druge. Ne prija vam svako, ne volite svakog, a morate da ga gledate, zato smo osuđeni“, kaže kikbokserka.

Ljuba se osvrnula i na svađu i celu situaciju sa Zoricom Marković, za koju kaže da za nju ne postoji.

“Ja sam osoba koja nije pokvarena i zla i naravno da takva osoba (Zorica), može da pokvari osobu kao što sam ja. Momenat kad sam ja postala njen neprijatelj je kad sam bila izglasana za favoriita, to je bio okidač mržnje kod nje, a ne kod mene”. Na pitanje da li će ostati u kontaktu sa Zoricom, Ljuba je rekla: “Kakav kontakt sa osobom koja ne postoji”.

Njen favorit je Goca Božinovska za koju kaže da je iskrena i da ne igra na pobedu, a evo i šta sebi zamera.

Možda preterujem u teorijama zavere, ali ja u sebi ponovim trista puta da li sam dobro čula sve. Ljudi su mi bili nepoznati i onda je bolje biti malo oštriji“.

Podsetimo, Kurir je prvi pisao o vezi između Ljubinog dečka i ćerke Aleksandre, međutim, oni su u međuvremenu potvrđivali i demantovali pisanja, pa je do kraja ostala nejasna situacija. Ipak, nadamo se da ćemo uskoro čuti nešto i od Ljube.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply