Ljuba sprema tužbu protiv Bivšeg dečka

Izjave koje je davao u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, imaće sudski epilog, najavila je učesnica Farme

Ljuba i Čabarkapa

 

Ljuba Pantović, bivša učesnica Farme 4, najavila je danas tužbu protiv svog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape zbog toga što davao sporne izjave za novinare u kojima je spominjao njenu maloletnu ćerku i nju.

Naime, Pantovićeva je dans održala konferenciju za novinare i iako je najavilada da konferencija povodom priča da je njena ćerka Aleksandra (16) navodno zatrudnela sa njenim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, ona nije o tome rekla ni reči. 

Ljuba je pozvala medije da bi ispričala svoju verziju ćerkine trudnoće, ali je  odbila da odgovara na pitanja novinara o tome.

“Kleveta je da sam ostavila decu nezbrinutu i na ulici. Moja starija ćerka nije delikvent već učenica srednje škole. Kao glavni junaci i izvori informacija u tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, stric koji je, kako sam kaže, hteo da “zaštiti” svoju bratanicu prisluškivajući je. Drugi “sraman junak” je Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi, koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti imaće sudski epilog”, rekla je Ljuba, koja nije htela da priča o potencijalnoj trudnoći njene ćerke na vodeći da je to ” isključivo njena privatna stvar i stvar porodice”.

 Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply