Ljuba vise ne spominje decka

Životna drama u porodici Ljube Pantović potresla je celu naciju, a farmerka je sada nagovestila da je upoznata sa podatkom da je njen momak Aleksandar Čabarkapa smuvao njenu stariju ćerku Aleksandru.

566928-23

 

Naime, nakon što su farmeri u utorak uveče gledali video poruke svoje porodice, Ljuba je bila potrešena što nije videla svoju stariju ćerku Aleksandru. Kao što je “Alo!” već pisao, bodibilderka je još pre mesec dana saznala šta se dešava napolju i od tada više nije spominjala svog dečka.

– Brine me što se Aleksandra nije pojavila na snimku, ali me teši to što su moja majka i Gorana rekli da je bila u školi – izjavila je Ljuba, a posle toga krenula da nabraja celu porodicu, prijatelje i kumove koje želi da pozdravi, međutim, Aleksandar, koga je donedavno stalno spominjala nije bio na ovom spisku. Pretpostavljamo da se i farmeri pitaju zašto je odjednom svoju ljubav zaboravila, ali se čeka Ljubin izlazak sa imanja kako bi sve objasnila.

Podsećanja radi, Aleksandra Čabarkapa je za medije ispričao kako ne želi da krije svoju ljubav sa ćerkom svoje devojke i da neće dozvoliti da se iko meša u njihove odluke. Pisalo se i o tome kako mlada Aleksandra sa njim čeka dete i kako je i sama svesna da će majka po izlasku sa imanja poludeti.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply