LJUBIN BIVŠI MUŽ: Želi da ćerka abortira, a Čabarkapa da mu beži s očiju

Karađorđe Subotić možda za tri dana izlazi iz pritvora, hoće na sve načine da pokuša da spreči Aleksandru da rodi Aleksandrovo dete

karadorde-subotic-1370379666-320835

 

Haos u kojem je živela tri i po meseca na Farmi nije ništa naspram onog koji proživljava u stvarnom svetu.
Bodi-bilderkin bivši muž Karađorđe Subotić možda će u ponedeljak biti pušten na slobodu. On je od februara u pritvoru u Centralnom zatvoru i sudi mu se zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju iznude novca od prodavaca muzičke opreme. 

Spreman za razgovor 

Karađorđe, koji je u pritvoru saznao da mu je maloletna ćerka Aleksandra zatrudnela s maminim dečkom, želi da se ta sitacija reši. On se već uveliko priprema za razgovor s njom, dok, kako tvrde naši izvori, Čabarkapu ne želi da vidi, jer je siguran da taj susret ne bi protekao u mirnom tonu.

– Subotiću će u ponedeljak biti saopštena presuda. Majka oštećenih je predložila da Karađorđe i ostali budu pušteni iz pritvora, pa je vrlo moguće da će se ubuduće braniti sa slobode – priča naš dobro obavešteni izvor.
Karađorđe nikome ne želi da se sveti, ali isto tako će na sve načine pokušati da ubedi ćerku da ne rodi Čabarkapino dete.

Ljuba ćuti

– Porodica i komšije pokušaće da stišaju situaciju. Zasad planira da ćerku uzme u svoje ruke, jer ima veliki uticaj na nju. Karađorđe nikako ne prihvata njenu vezu s Čabarkapom. Samo ne znam gde će je naći, jer već danima ne dolazi kući, čak su im i struju isključili. Možda je Aleksandar štiti, jer ne dozvoljava da se podigne ton na nju – kaže naš izvor.

Zvali smo i Čabarkapu i Aleksandru, ali su bili nedostupni, dok se Ljuba nije javljala na telefon.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply