Ljubin decko: Ljuba bi mi dala i cerku samo da ostane samnom

Aleksandar tvrdi da je Pantovićka toliko zaljubljena da bi mu oprostila i vezu s njenim maloletnim detetom

cabarkapa ljuba

Igra istine počinje kada bodi-bilderka izađe iz „Farme“.
Aleksandar Čabarkapa, dečko Ljube Pantović, učesnice „Farme“, u razgovoru za Kurir tvrdi da je s njom pre pola godine započeo vezu samo u inat njenom bivšem mužu Karađorđu Subotiću. Oženjen je, supruga uskoro treba da mu rodi četvrto dete, ali je, naglašava, nikada ne bi ostavio zbog Pantovićke, s čijom maloletnom ćerkom je, kako je ranije izjavljivao, takođe ušao u ljubavnu vezu.

Osveta Karađorđu

– Svoju ženu volim najviše na svetu. Ljuba i ja smo zajedno oko šest meseci, a znamo se više od 15 godina. Pošto nisam u dobrim odnosima s njenim bivšim suprugom, hteo sam da ga udarim tamo gde ga najviše boli. Smuvao sam majku njegove dece, a s vremenom mi se ona i svidela. Ljuba je toliko zaljubljena u mene da me svaki dan pozdravlja u „Farmi“. Kada me je probala u krevetu, rekla je da sam pravi i da nije srela boljeg od mene. Sve bi mi dala samo da me ima kraj sebe, pa i svoju ćerku! Za Karađorđa mi je rekla da je nesposobnjaković i da ga je ostavila zbog alkohola i droge. Nisam zaljubljen u Ljubu, iako je dobra osoba, to mi je sve kao jedna video-igra – priča Čabarkapa.

Prevaspitao devojčicu

On ne želi da govori o avanturi s Pantovićkinom maloletnom ćerkom, ali kaže da ju je izvukao iz pakla.
– Ne želim još ništa da pričam o našem odnosu, biće prilike. Reći ću samo da je ona tatina mezimica i da smo mnogo dobri. Tačno je da smo Karađorđu mala i ja slali pisma u zatvor da bismo ga iznervirali. On joj je sa 14 godina prvi put dao kokain. Pa, kakav je to otac?! Mala se doskoro drogirala. Ja sam je odvojio od lošeg društva. Oni meni treba večno da su zahvalni. Spasao sam im dete! Mala više ne pije, a skoro je svaki dan bila pijana – kaže Aleksandar.

Demantuje Subotića i otkriva nove sočne priče

Nisam Srbi zapalio auto, ali sam mu kresao ženu!
Srba Subotić, Karađorđev brat i bivši dever Ljube Pantović, u jučerašnjem Kuriru rekao je da je uveren da mu je pre tri noći kola zapalio upravo Čabarkapa.

Imam slike kao dokaz

– Karađorđe nagovara brata da radi protiv mene. Nije tačno da sam pretio Srbi i da sam mu zapalio auto. Ako negde ima ijedan dokaz, ja ću za to odgovarati. Da imam veze u policiji, ne bih sedam godina ležao u zatvoru! Srba je čovek koji se drogira, prodaje spid u blizini škole i truje decu. Ja sam sportski dečko, koji ne puši, ne drogira se i ne pije kafu. Sve je počelo kada je Srba saznao da sam bio s njegovom ženom Draganom, koja izgleda kao transvestit. S njom sam bio iz inata! Dolazio sam kod nje u butik, gde smo imali seks! Ona se zaljubila u mene. Kao dokaz imam poruke i fotografije na kojima se vidi kako me oralno zadovoljava. Kada sam bio kod njih, pokazao sam mu sliku, a on je mislio da je foto-montaža. Morao sam da skinem majicu i dokažem da su moje tetovaže identične kao na fotki. Od tog trenutka ona se okrenula protiv mene i njih dvoje vrše hajku. Protiv Srbe ću podneti krivičnu prijavu za klevetu i lažno prijavljivanje – kaže Čabarkapa i dodaje da je Karađorđe zasluženo iza rešetaka:

Karađorđe radio za DB

– On je devedesetih godina radio za DB. Čovek sa značkom. Kasnije se promenio zakon, nema više toga da kriminalci rade za državu i on je non-stop po zatvorima. To je jedan obični, sitni narko-diler, koji je u zatvoru zbog iznude od 3.000 evra.

Izvor: Kurir

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply