Ljubina cerka Aleksandra: Otac i stric su me trudnu udarali u stomak!

Aleksandra, ćerka Ljube Pantović, tvrdi da su je zbog veze sa Aleksandrom Čabarkapom zlostavljali tata i stric i da je završila u bolnici

aleksandar-cabarkapa-ljubina-cerka-aleksandra-karadorde-subotic-1374129772-340941

 

Trudna ćerka Ljube Pantović Aleksandra (16) tvrdi da su je otac Karađorđe i stric Srboljub Subotić šutirali u stomak.

Maloletna devojčica i njen dečko Aleksandar Čabarkapa pokazali su za Kurir lekarski izveštaj u kojem piše da je udarce zadobila od poznatih osoba.

– Karađorđe i Srba su me pozvali da razgovaramo, a kad sam došla, rekli su mi da više nigde ne idem. Tražili su da Aleksandra prijavim za silovanje i paljenje automobila. Rekla sam im da to nije istina. Oni ne shvataju da se mi volimo i da našu vezu ne mogu da spreče. Kad su videli da neću pristati na to na šta me uslovljavaju, Srboljub me je udario u stomak. Pala sam, a onda me je udario i Karađorđe. Tada sam ih slagala da pristajem na saradnju, samo da prestanu. Odglumila sam da mi je pozlilo i zatražila čašu vode, a onda se bosa iskrala iz sobe i pobegla im. Karađorđe je vezan za mene. Juče me je zvao četiri puta da mi se izvini – izjadala se devojčica, a Čabarkapa je dodao:

– Ja nisam bio tu, jer bi me odmah prijavili policiji! Vršili su pritisak na nju da bi mene strpali u zatvor! Čim sam video šta su joj uradili, odveo sam je kod lekara i, hvala bogu, sve je u redu – zaključuje Aleksandar.
Ljuba ne zna da je njen bivši suprug pokušao batinama da opameti njihovu ćerku.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply