Ljubina ćerka će roditi dete u inat mami

Aleksandar Čabarkapa kaže da nije više u vezi s Pantovićkom i da je njenu maloletnu ćerku doveo u svoju kuću, u kojoj živi s trudnom ženom

Ljubin bivši dečko i ćerka

 

Totalni raspad sistema.

Aleksandar Čabarkapa tvrdi da je raskinuo s Ljubom Pantović i da je njena maloletna ćerka Aleksandra ostala u drugom stanju s njim. On je ispričao da je devojčicu odveo u svoju kuću, u kojoj živi sa suprugom, koja uskoro treba da se porodi.

Ljuba je ljubomorna

– Aleksandra je trudna i rodiće dete u inat svojoj mami i tati. To joj je velika želja. Čim je izašla s Farme, Ljuba je izbacila ćerku iz očeve kuće u dogovoru s deverom i ona je sad kod mene jer nema gde. Ljuba je ljubomorna na našu vezu i spremna je na sve. Sve ovo govorim sa odgovornošću, a ako nešto lažem, neka me tužilaštvo i policija provere – rekao nam je Čabarkapa.

On naglašava da nije više u vezi s učesnicom „Farme“ i otkriva da njihov sastanak nakon njenog izlaska iz rijalitija nije protekao nimalo prijatno.

– Ljuba je veliko zlo, a to dokazuju i njeni postupci. U mene je bila zaljubljena do ušiju iako zna da njen bivši muž i ja godinama nismo u dobrim odnosima. Eto kakva je to žena! Nisam je sačekao kad je izašla sa Farme. Videli smo se sutradan – ona, Aleksandra i ja u kafiću „Vule vu“ na Vračaru. Plakala je kao kiša i govorila mi: „Kako si mogao to da mi uradiš! Volim te! Želim da mi se vratiš“. Aleksandra se smejala i onda je između njih dve izbila svađa, koju sam prekinuo. Ljuba je ustala i zapretila da će se osvetiti i otišla plačući – priča Čabarkapa.

Duguje mi 7.500 evra

On kaže da tu nije bio kraj:
– Posle toga mi je slala preteće poruke i tražila svoj auto, koji ja nisam uzeo, i izmišljala gluposti. Sve te poruke imam kao dokaz. Pretila mi je da bi ispalo kako ja njoj pretim da bi imala dokaz da me prijavi, a to je radila i prethodnim ljubavnicima. Od jednog bivšeg je uzela 8.000 evra, a ja sam joj pozajmio 7.500 evra. Tražio sam joj pare kad je izašla s Farme, ali mi ih nije vratila. Njenu decu sam gledao kao svoju, a mama im nije ostavila ni dinara. Eto kakva je to majka! Ona misli da je bitna, a inače je jadna osoba.

Uskoro će postati baka… Ljuba PantovićUskoro će postati baka... Ljuba Pantović

Karađorđe, tvoja ćerka me voli

Svi znaju ko je i šta je Karađorđe. Zbog njega su u zatvoru momci s Banjice, a oni s tim radnjama nemaju veze. Prijavio me policiji za sve što mu se dešavalo, a ja nisam kriv. On je obični narko-dilerčić i lopovčić. Ja sam s njegovom ćerkom, volimo se, a tast neka se ljuti. Bolje mu je da bude miran – poručio je Čabarkapa devojčicinom ocu, koji bi u ponedeljak mogao da izađe iz pritvora.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply