Ljubina cerka: Nisam pobegla od kuce

Aleksandra Subotić, ćerka farmerke Ljube, kaže da nije u drugom stanju, da ne postoji nikakav dokaz i navodni papir, te da nije otišla od kuće, već da spava kod drugarice.

595534-355634-zab-farma-ljuba-cerka-3-ff

 

– Kod drugarice sam, kakav beg od kuće? I sami znate da nisam u dobrim odnosima sa stricem, pa sam se malo skonila. I nisam u drugom stanju, dokle ću to ponavljati – kaže Aleksandra za „Blic“.

Što se njenog odnosa s majkom tiče, ona ističe da su razgovarale i da nije bilo svađanja.

– Pričala sam s Ljubom. Ona jeste bila u šoku kada je saznala za sve, što je i prirodno, ali mi se nismo svađale. Još ćemo razgovarati. Sad čekam da mi tatu puste iz zatvora, pa ćemo videti šta ćemo dalje, pošto ja živim kod njega. Meni je iz socijalne službe rečeno da sa 15 godina mogu da biram s kim ću živeti i šta ću raditi, a uskoro ću napuniti 17. Papir koji se pojavio u javnosti iz KBC Zvezdare, a koji potvrđuje moju trudnoću ne postoji i krivotvoren je – kaže Aleksandra.
 

Ljuba Subotić od izlaska s farme nije želela da komentariše ono što se desilo u porodici dok je bila u rialitiju. Ipak je juče, vidno iznervirana, kratko rekla:

– Dokle više te laži i neistine? Sad ću stvarno poludeti i nekome je… mamicu! Dosta sa izmišljanjem takvih gluposti!

Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply