Ljubina cerka u strahu od socijalne sluzbe, demantuje da je u vezi sa maminim deckom

Ljubina ćerka, pošto je dobila poziv od nadležnih organa, demantuje da je u vezi s maminim dečkom

ljuba-pantovic-cerka-ljube-pantovic-aleksandar-cabarkapa-veza-maloletnica-c-1368137386-307973

 

Ćerka Ljube Pantović menja priču kako vetar duva. Čas je trudna s maminim dečkom, čas nije.Šesnaestogodišnja tinejdžerka sad tvrdi da s Aleksandrom Čabarkapom (32), s kojim je njena mama u vezi, nema ništa. Ona je promenila ploču pošto je na nagovor Kurira reagovao Centar za socijalni rad u Grockoj. 

Nakon što su socijalni radnici razgovarali s devojčicinim stricem Srbom Subotićem, koji joj je uručio njihov poziv, ona priča drugu priču. Maloletnica je u jednim dnevnim novinama demantovala da čeka dete s maminim dečkom. 

A samo pre nedelju dana zajedno s Aleksandrom otvorila je dušu jednom nedeljniku. Tada su priznali da se vole, da se neće odreći deteta i da će otputovati u Austriju kako bi se sklonili od svega. Očigledno se uplašila nadležne službe.
Pozvali smo Ljubinu ćerku, s kojom smo svakog dana u kontaktu, ali nam se javio Aleksandar, koji je odmah počeo da psuje.

– Sisaj ku.ac, duvaj ga i nemoj više da zoveš – bio je prost Čabarkapa.
Ništa drugo nismo ni očekivali od čoveka koji je u vezi s maloletnom ćerkom svoje devojke, a kod kuće ima žena u osmom mesecu trudnoće, s kojom ima troje dece.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply