Ljubina majka: Ljuba nece udariti Vesnu

Duška, majka Ljube Pantović, ne plaši se da bi moglo doći do fizičkog obračuna između njene ćerke i Vesne Rivas, nakon žestoke svađe, zbog koje je bodibilderka kažnjena i poslata u izolaciju! U razgovoru za „Alo!“ ona kaže da je na osnovu ponašanja folk pevačice zaključila da je reč o osobi koja ide ka svom cilju ne birajući sredstva.

419549-ljuba-pantovic-03-ras

 

– Ne plašim se da će Ljuba udariti Vesnu, jer kod nje uvek pobeđuje sportski duh, ona ima veoma visok nivo samokontrole, a sposobna je i da oprosti više nego da se sveti. Nisam redovni gledalac „Farme“, ali zbog Ljubinog učešća trudim se da pogledam makar pregled dana. Tako se desilo da taj neprijatni razgovor između Ljube i njene sustanarke na „Farmi“ Vesne, vidim naknadno, kao snimak – kaže Ljubina majka Duška i dodaje:

– Mislim da najbliži ne treba da komentarišu ponašanje farmera, ali kad me već pitate, mogu samo da vam kažem da je Ljuba puna pozitivne energije, da je borac, kao svaki pravi sportista, da je dobra ćerka, majka, sestra i prijatelj, da je humanista i da je jednako pogađaju i nepravde i grubosti prema drugima, a ne samo prema njoj. Vesna je 14 godina starija od Ljube, a pritom je i majka, pa njena uvreda naneta Ljubi, po mom mišljenju, svrstava je u ličnosti koje ka svom cilju idu ne birajući sredstva – smatra farmerkina majka.
Podsećanja radi, prilikom svađe, Ljuba je nazvala Vesnu „kretenom“, na šta joj je Rivasova odbrusila:

– Majka ti je kreten jer te nije abortirala.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply