Marijana: Na farmi je trebala lapa devojka zato sam ja dosla

Ja sam ovde došla posle mesec i po dana… Njima je trebalo neko lepo žensko, devojka koja će da bude zabavna i duhovita…, pričala je Marijana

marijana-leontijevic-1378477614-362383

 

Marijani Leontijević samopouzdanje definitivno ne manjka, a kako je rekla Žaretu Berberu, zna ko je, šta je, i kako da bude zapažena.

Marijana i Žare ćaskali su posle slavskog ručka, pa je makedonski voditelj u jednom momentu više konstatovao, nego što je upitao: “Tebi je drago što se drugi primaju na tebe?” Na to je Marijana samouvereno odgovorila da ona zna ko je i šta je, i šta je zapravo potrebno da bude zapažena.

Potom je manekenka kazala da je nekim devojkama uzalud i haljina od 1.000 evra ukoliko nemaju harizmu, energiju da budu upečatljive. A onda je prešla i na svoje učešće u rijalitiju.

“Ja sam ovde došla posle mesec i po dana… Njima je trebalo neko lepo žensko, devojka koja će da bude zabavna i duhovita…”, pričala je ona, pa ju je Žare prekinuo rečima da je to relativno koliko je ona zabavna i duhovita.

Očigledno, Marijana puca od samopouzdanja, te ako se stvarno reši na to da rastavi Kaću i Borisa, za šta je bilo naznaka, napraviće karambol na imanju u Lisoviću.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply