Marijana vec umislila da je zvezda

Iako je niko nije poznavao pre ulaska u rijaliti „Farma“, a i tada su je mnogi upoznali kao bivšu devojku Borisa Stamenkovića, manekenka Marijana Leontijević je već umislila da je velika zvezda, pa se po uzoru na slavne ličnosti atraktivna balerina skrivala od našeg fotografa.

866836-27

 

Naime, ekipa “Alo!” sačekala je juče oko 10 časova Edina Škorića i lepu farmerku po napuštanju hotela u kom su prenoćili i, dok je odbojkaš najnormalnije hodao i seo u automobil koji je došao po njih, Marijana je utrčala, zahtevajući da je zaklone kako je ne bismo slikali.

Očigledno da novopečena javna ličnost nije želela da bude fotografisana ranom zorom bez šminke, ali je zaboravila da je izložena već dva meseca 24 sata kamerama koje je snimaju dok jede, spava i šeta bez šminke, tako da nam je nepoznat razlog zbog kog se skrivala.

Kako nam je izvor iz produkcije rekao, manekenka je bila vesela i raspoložena jer je konačno mogla da se istušira i naspava kako treba, ali je u momentu kada je videla našeg paparaca promenila raspoloženje, tražeći da je sprovedu na drugi izlaz.

– Marijani je baš prijao boravak u hotelu, kao i Edinu. Najsrećniji su bili jer su mogli da se normalno okupaju, ali i naspavaju na udobnom krevetu, a uz sve to su imali i masažu i džakuzi. Kada su juče ujutru napuštali hotel, bili su raspoloženi, ali je farmerka u jednom momentu kada su izlazili videla fotografa i zamolila da je zaklone, pa smo doneli odluku da ih izvedemo na sporedni izlaz, tako da je ona odmah uletela u kola, dok je Edin bio opušten – kaže nam izvor iz produkcije rijalitija.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply