Memo: Bosna se ujedinila, zato sam pobedio

– Ja sam na imanje ušao da bih se zezao i pravio šou. Tih 50.000 evra mi ništa ne znači! Ja sam cenjeni umetnik i moje slike imaju MIlo Đukanović i MIlorad Dodik – kaže za Telegraf pobednik “Farme”

MG_1874

 

Sulejman Memo Haljevac, slikar iz Sarajeva, koji je sinoć pobedio u četvrtoj sezoni ”Farme”, u intervjuu za Telegraf kaže kako ni u snovima nije očekivao pobedu, kao i da mu pare nisu važne jer potiče iz bogate porodice. On “skromno” objašnjava da je odavno prevazišao okvire Bosne i da želi da osvoji svetPohvalio se i da njegove slike imaju Milo Đukanović i Milorad Dodik, kao i da bi voleo jedno svoje delo da pokloni srpskom predsedniku Tomislavu Nikoliću.

Memo je poznati umetnik u Bosni, ali u Srbiji retko ko zna za njega, međutim, uspeo je da se dopadne publici koja je glasala iz čak dvanaest zemalja iz regiona i dijaspore, i ubedljivo odnese pobedu sa više od 60 odsto ukupnog broja glasova i osvoji glavnu nagradu u iznosu od 50.000 evra.

 Ja znam da sam pravio ćokove (šou, prim. aut.) na imanju, da sam držao “Farmu” na nogama 00-24, ja sam prvi ustajao, legao zadnji, i stvarno nisam ni pomislio da bih mogao da pobedim. Ušao sam u rijaliti zbog toga što me je drugarica sa “Pinka” zamolila i plan je bio da ostanem dve nedelje – uzbuđen je Sulejman, koji dodaje da Stanija nije imala izgleda za pobedu.

Haljevac ističe da je iz bogate porodice, kao i njegova supruga, i da mu je otac obezbedio kuću vrednu 700.000 evra, te da mu ovih dobijenih 50.000 eva nisu ništa naručito, jer kako navodi, para ima za one koji hoće da rade.

– Evo treba da dobijem devojčicu, znam da će žena 5.000 evra da potroši za nedelju dana, ne znam još uvek šta ću, ovo je za mene veliki šok, kažem vam, ljudi, hteo sam samo dve sedmice da ostanem, pa ko mene zna u Srbiji? – iskren je bio slikar, koji je počeo da plače u toku razgovora sa svojom suprugom Lejlom.

Na imanju se Haljevac najviše svađao sa Vesnom Rivas i priznaje da se jedva iskontrolisao da je ne udari.

– Svakome je znala da odbrusi. Ja sam izgubio glas kada sam počeo da se svađam, sreća pa nije bila muško, diskvalifikovali bi me – izjavio je Memo, koji je dodao da se Milan Tarot sam “us*ao u gaće”.

– Najveća moja satisfakcija je da znam da sam ćok napravio i kažem vam ljudi, išao sam srcem, samo sam bio iskren, nikoga uvredio nisam, a mogao sam – izjavio je Sulejman.

Budući da je nedavno u takmičenju “Zvezde Granda” pobedu odneo Memov zemljak Amar Gile Jašarspahić, logično se nameće zaključak da se Bosna, kada su u pitanju glasači, značajno aktivirala.

– Bosna se ujedinila, a moram da priznam da Gile peva je*o majku, razvaljuje! – sa oduševljenjem priča sarajevski slikar.

Haljevac kaže da je on izuzetno cenjeni umetnik i da njegove slike na zidovima imaju i Milo Đukanović i Milorad Dodik, ali i da će je imati i Tomislav Nikolić, ukoliko biši farmer bude mogao da dođe do njega.

– Boli me ku**c za druge umetnike, ja dođem, napravim izložbu koju poseti 2.000 ljudi, reviju napravim, uđem u “Ginisovu knjigu” i naslikam sliku od 20 metara i prodam je u humanitarne svrhe. Moja slika stoji na UNICEF-ovoj razglednici – navodi Memo i neskromno dodaje da je godinama u ovom poslu i da je popularnost u Bosni prevaziđena, i da sada želi svet.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply