Memo place i psuje

Odmah pošto je napustio imanje, Sulejmana Haljevca su sačekali novinari, kako bi ga pitali o utiscima, pošto je osvojio prvo mesto na Farmi 4 i uzeo nagradu od 50.000 evra. Memu su izgleda emocije zbog pobede baš ponele, pa smo tako imali priliku da vidimo slikara i kako plače i kako psuje.

 

Sarajlija je za BLIC TV otkrio da mu se nije ulazilo na imanje, već je odlučio da učestvuje u rijalitiju na molbu njegove dobre prijateljice, direktorke televizije Pink BiH. Njemu nije bilo važno da učestvuje i pobedi, jer kako kaže, on je uspešni umetnik i na svojoj izložbi može da privuče i do 2000 ljudi.
589364-41538-memo3-af
 
Pohvalio se da je naslikao sliku od 20 metara i prilog poklonio deci bez roditelja. Otkrio je da je njegova supruga iz jedne od moćnijih porodica u Sarajave, pa se pohvalio da se “dobro udao”, ali je u intervjuu insistirao da radi već punih 10 godina i da on sam dovoljno zarađuje, a slike mu se kreću od 500 evra. Pohvalio se da se jedno njegovo umetničko delo nalazi u svetskoj banci u Vašingtonu, kao i na UNICEF-ovoj razglednici.

Na pitanje novinarke za koliko bi prodao Stanijinu golu fotografiju, slikar je rekao:
– Ne bih nju slikao, ona mi je kratka. Ona je dobar čovek, sa Farme se nije baš sve prikazivalo…ali nema ona taj “čok” za pobedu. Jedini koju su meni mogli da pariraju za pobedu su Era, Ša i Goca Božinovska.
Na pitanje da li je plakao zato što je iskren ili je to deo taktike, Memo je za Blic TV rekao odlučno:
– Ne znam za to…I kako mi kažemo “zalibo me racku” ko šta misli. Ovako iskreno ti kažem, jesam pobedio? Jesam! Došao sam na mala vrata, a izašao na velika. Šta će ko od vas sad napisati i za to “zalibo me racku”. Taj dan kada sam ušao, mom tati su otvorili glavu, on je imao operaciju, a šta sam ja radio, ja sam ušao na Farmu. A zašto, zato što Memo ne da obraz. Ni jedan Sarajlija nikada neće dati obraz, a ja sam ovde zbog svoje prijateljice. Rekla mi je ajde Mmeo uđi samo malo da dignemo rejting, jer zna da niko drugi to ne bi mogao.
Pitali su ga da li mu je tata sada dobro.

– Ako ste čitali moja pisma koja sam pisao ženi, onda ste videli da sam napisao da, ako ga vidi, da mu kaže da ga ja nisam izdao. On je meni sve u životu dao, onaj stan vredi 700.000 evra. Ja nisam bez korena, ja sam već jednom pobedio u šou i zaradio I još sam zaradio na slikama. Pare nisu problem, ovo je ljudi moja satisfakcija. Drago mi je i jer sam uvek voleo da dolazim u Beograd.

Sulejman je tvrdio da je bio iskren, da nikoga nije uvredio, a mogao je i te kako. Pitali su ga koga je propustio da izvređa.

– Sa ženama ne mogu ulaziti u sukob, tako sam odgajan. Milan Tarot se sam usrao u gaće, tako da on nije nikakav mangup. Najveći moj prijatelj na Farmi, za kojeg ću, ako treba, ovde pred kamerama izvaditi 2 litra krvi je Ša, kao i Era Ojdanić.
Novinare je zanimalo šta znači “čok” i pitali su Memu da nam objasni.
– Evo sad ovo što vi svršavate da uzmete intervju i da sutra napišete i urednik vam kaže “e svaka vam čast”
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply