Memove slike se prodaju za 20 evra

Iako tvrdi da njegove slike koštaju 500 evra i da krase zidove mnogih poznatih ličnosti, na specijalizovanim portalima jedno njegovo ulje na platnu može da se kupi za dvadesetak evra

farma-1373238880-336185

 

Slikar Sulejman Haljevac Memo, pobednik  Farme 4, anonimus je u likovnim krugovima BiH. Iako za sebe tvrdi da njegove slike koštaju 500 evra i da krase zidove mnogih poznatih ličnosti, na specijalizovanim portalima jedno njegovo ulje na platnu može da se kupi za dvadesetak evra.

Na portalu koji se bavi prodajom nalazi se njegova slika ulje na platnu koja je dostigla cenu 45 konvertibilnih maraka ili oko 20 evra.

Sulejman – Memo Haljevac iza sebe ima pobedu u rijalitiju „Izgubljeni“, a kratko je bio voditelj emisije “Zlate mi”, koja je doživela debakl i bila ismejavana u BiH.

Memo (31) je završio srednju umetničku školu, a nakon toga i Akademiju. Srećno je oženjen s magistrom ekonomije Lejlom Haljevac, ćerkom bivšeg fudbalera. Par se venčao u oktobru 2010, da bi nakon godinu dana dobio sina Ajana.

Memo nikada u životu nije imao dodirnih tačaka s televizijom i poznatiji je kao maskota sarajevskih kafića, ali je gledajući TV kod kuće uzor našao u Draganu Marinkoviću Maci. Pokupio je sve njegove fore, a to su mahanje rukama, što više dranja i rečenice koje sadrže sve same ulične žargone. Neznanje kulja iz njegovih budalaština. Kada je u poslednjoj emisiji vođi navijača FK Čelik iz Zenice rekao da taj tim trenira Ivo Ištuk, pa se izvukao na tu grešku i rekao da mora malo više pratiti fudbal, mislili smo da će ga dotični sagovornik nokautirati, s obzirom na to da Memo ne poznaje osnovne stvari o timu, čiji je vođa navijača gost”, napisao je TV kritičar Aleksandar Tomašević.

Podsetimo, prvog susreta sa novinarima, pošto je napustio Farmu, pobednik Memo je izjavio da se njegove slike prodaju po 500 evra.

“Moja žena je iz jedne od najjačih sarajevskih familija. Dobro sam se udao, a Boga mi i ja radim punih deset godina jako dobro. Moje slike su na ceni. Koštaju od 500 evra pa na dalje, ali samim tim kad ukucate moje ime, vidite da moja slika stoji u svetskoj banci u Vašingtonu koja ima jednog Pikasa, i da je ista ta slika na Unicefovoj razglednici, onda možete da znate da sam nešto napravio u svom životu”, rekao je Memo, dodavši da njegov stan u Sarajevu vredi čak 700.000 evra.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply