Mica polio Jelenu vrelom kafom

Pevač je mahao rukom po kući i zakačio šolju punu vrele kafe koja se prosula po ruci Jelene Golubović

Mica i Jelena Vrela kafa

 

Gazda Lepi Mića zalio je Jelenu Golubović vrelom kafom. Naime, dok su se ostali farmeri spremali da odu na njivu, Golubovićeva je ispijala svoju kafu, ali se našla na nezgodnom mestu i Mića je, kako je rekao, rukom slučajno zakačio šolju punu kafe koja se prosula Jeleni Golubović po ruci i dukserici. 

“Sve mi je po licu i dukserici. Zalio si me vrelom kafom, Mićo. Napravila sam kafu sa vrelim mlekom. Donesi mi ponovo kafu koju si mi prosuo. Ja sam išla u izolaciju kada sam samo malo prosula po Čupi”, vikala je Golubovićeva

“S tobom čovek ne može fino”, ponavljao je Mića, koji joj je objasnio da ne sme da sedi gde sede gazde i da ostavlja stvari tako jer on maše rukama. 
“Imaš opekotine prvog stepena, jako je zeznuto”, prišao joj je i pogledao mesto gde se Jelena žalila. 
“Ako, Mićo, nisi namerno, onda mi donesi novu kafu, ja nemam više”, vikala je rediteljka za Mićom, koji ju je ignorisao. 

“Ti, Jelena, pričaš sama sa sobom. Ne pravi scene više”, opomenula je Mis Svetlana. 

Podsetimo, Mića, koji se čak predstavio kao najbolji kelner nasvetui pevač, i Jelena su u sredu imali žestok obračun zbog optužbi rediteljke da Mića nije hteo da elektronske cigarete da Ekremu. Pevač je pobesneo i jedva se suzdržao da ne nasrne na Jelenu i udari je. U jednom trenutku je čak uhvatio za ruku, a Jelena se žalila da od toga imam modrice.

Izvor: Kurir
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply