Miki diskvalifikovan zato sto je napustio ogradjeni deo imanja

Učesnik iz Kupinova prekršio je pravilo u toku noći napustivši ograđeni deo imanja

farma-miki-beg-pobegao-foto-youtube-1381560624-379943

 

Nezapamćeno!
Miki Đuričić, rijaliti zvezda, izbačen je sa Farme jer je napustio ograđeni prostor imanja, što je najstrože zabranjeno. 
Na imanju u Lisoviću sinoć se dogodio najozbiljniji prekršaj. Najstrože pravilo Farme govori o tome da se ograđeno imanje ne sme
napuštati i da za takav postupak farmer mora biti diskvalifikovan.

Miki je u toku noći prekršio ovo pravilo napustivši ograđeni deo imanja što znači, kako je objavila Zadruga, da je Miki diskvalifikovan bez prava da se vrati na farmu.

S obzirom na to da su svi farmeri potpisali ugovore i da znaju da stavka o zabrani napuštanja imanja stoji i tamo, produkcija će pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija.

“Mislio je da će se vratiti, pa je ostavio bubicu. Ostale su mu stvari. Zašto mene niko nije obavestio. Valjda je logično prva da ja saznam”, vikala je Jelena Golubović.
“Čovek je pobegao, ko je znao?!”, rekao je Sloba.

Miki je već nekoliko puta tražio da napusti imanje, čak je jednom bio pred diskvalifikacijom kada je udario Marka Vanilu, ali se izvinio di-džeju i pokajao pa  mu je zadruga oprostila i bio je kažnjen direktnom nominacijom. Potom ga je Jelena Golubović toliko iznervirala da ju je gađao ciglom, tražeći od zadruge da ga pošalje kući. 
“Ja ću nekoga ubiti. Rizičan sam. Idem kući”, vikao je tada Miki.

Podsetimo, Miki Đuričić je više puta učestvovao u Velikom bratu, a jednom je i pobedio, dok mu je ovo bilo prvi put da bude učesnik Farme.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply