Na farmi se vec zna pobednik! Ekrem odnosi nagradu

Ekrem Jevrić je, prema njenim rečima, već viđen pobednik. On tako misli jer ga je neko u to uverio, tvrdi glumica Gordana Bjelica, a sa njom se slažu Era i Sandra

ekrem-jevric-nazif-gljiva-farma-gazda-ljut-musliman-1365454678-293717

 

Gordana Bjelica kaže da je srećna što je napustila Farmu jer se osećala kao protagonista horor filma. Ona tvrdi da se već zna ko će kući otići sa nagradom Ekrem je uveren u pobedu. On na farmi ne može da funkcioniše bez alkohola – kaže Bjelica

“Sve se zna unapred. Kada smo ulazili, pojedini farmeri su uneli po pet kofera, neki čak sedam. Oni su ušli da ostanu do kraja. Tačno znaju da će ostati do finala”, kaže po izlasku iz rialitija Goca Bjelica.

Ekrem Jevrić je, prema njenim rečima, već viđen pobednik. On tako misli jer ga je neko u to uverio, tvrdi ona.
“On je ubeđen da će pobediti. Stalno kalkuliše. I meni je rekao pre nekoliko dana: “Ideš aut, nisiinteresantna”. I evo, ispostavilo se da je bio u pravu. Ali nije on jedini. I Miki Mećava zna puno o pobedniku”, ispričala je glumica.

Farmeri koji su napustili imanje pre glumice Era Ojdanić i Seksi Sandra dele Bjeličino mišljenje da se u Farmi pobednik zna.

“Ekrem će da pobedi, a s njim će u finale i Stanija. To se vidi. Svesni su koliko imaju fanova napolju i vidi se njihova sigurnost i spokojstvo zbog toga”, rekao je Era.

Sandra je samo dodala da uvek ispada onaj ko se te nedelje nije izdvojio ni po čemu i nije svađao.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply