Napaljen: Ekrem jezikom navalio na dve devojke!

Jevrić se ponovo dohvatio s Kubankom Milagros, ali i s njenom drugaricom u jednoj beogradskoj kafani

ekrem-jevric-igbala-kubanka-milagros-1374097467-340879

 

Gospoda se ne smiruje.
Po izlasku s „Farme“ Ekrem Jevrić se uglavnom provodio po beogradskim lokalima, pre nego što je juče otputovao u Ameriku. Najberićetnije mu je bilo u Žarkovu, na salašu „Ambar“. Tu se prvo ponovo ljubio s mladom Kubankom Milagros, s kojom je već bio u akciji, o čemu je Kurir pisao, a onda je jezike ukrstio i s njenom drugaricom.

Jedna plavuša, druga crnka. Ne bira on mnogo. A kad su i ove fotke stigle u naše ruke, pozvali smo Ekrema da pitamo koja je bolja.

– Bolja je plavuša! Ali nemojte da pišete o tome! Igbali smeta. To je bilo samo u prolazu, ne daj bože da mi žena za to sazna! Naljutila bi se sto posto. A bilo dobro, bila hrana, bile devojke, bio Džej, ma, bilo sve… – rekao nam je Jevrić.

E sad, to „sve“ nas je posebno zainteresovalo, ali on nije hteo da otkrije šta je tačno mislio. Na pitanje da li bi posle ovog „sendviča“ predložio svojoj Igbali da zajedno probaju s nekom devojkom, ko iz topa je ispalio:

– Aaaaa ne, bate! Ne bih smeo da joj pomenem ni u šali!

Jevrić nam je otkrio i neke svoje planove.

– Putujem za Njujork, a vraćam se 3. avgusta. Najbolje bi bilo da i Igbala krene sa mnom u Srbiju, ne sme više stvarno da me pušta, evo šta se dogodi – rekao je mrtav ozbiljan Ekrem.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply