Nominovani ove nedelje: Vesna i Darija

Duelisti koji idu u izolaciju ove nedelje su Vesna Rivas koja je dobila najviše štapića od Farmera i Daria Stanojević koju je publika smatrala najmanje simpatičnom

vesna-rivas-darija-stanmojevic-1365930740-296513

 

Otkad se vreme prolepšalo, Farmeri koriste svaki trenutak da rade nešto napolju.

Iako je atmnosfera u kući relativno mirna, svi razmišljaju kome će večeras dati štapić, Vesni Rivas ili Milanu Tarotu. Gazdarica Ljuba je Vesnu maltretirala tokom celog svog mandata, tako što joj je kvarila i kritikovala sve što je pevačica uradila.

Milan Tarot nije mnogo osetio mesto sluge, jedino što su ga ukućani ogovarali da je “dupljak”.

Posle svih polemika i ogovaranja, ostaje da se vidi kome će večeras Farmeri dati štapić. Drugog duelistu biraju gledaoci SMS glasovima.

Većina Farmera je dala štapić Vesni Rivas jer su se svađali sa njom, ili imali neki incident. Milanu Tarotu štapić je dao Ekrem uz obrazloženje da nije pevač.

Zorica Marković je rekla da je imala svađu sa Vesnom, ali su počele da komuniciraju i volela bi da tako ostane, a Milan je u toku dana nešto zabrljao i tračario, ali je ipak dala Vesni štapić.

Stanija je rekla “Nisam se svađala sa Vesnom ni sa Milanom, ali se osećam kao da je Milan otišao u sluge jer je mene podržao, jer me je nahvalio. Ja ga ne smatram licemerom i dupljakom, ništa loše o meni nije pričao”, rekla je Stanija i dala štapić Vesni Rivas.

Drugi duelista je Daria Stanojević, pevačica koja je bila vidno iznenađena. Duelisti idu u izolaciju gde će se pripremiti za kviz znanja, ili izazov.

Izvor: Kurir

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply