Nominovani Stanija i Era

Ovonedeljni duelisti su Stanija i … i oni će se sutra boriti za ostanak u areni

era-stanija-svada-dzukela-1365464254-293789

 

Farmeri su više štapića dali Staniji, dok je publika najmanje glasala za Eru. Oni će se sutra boriti u areni, a jedan od njih dvoje će napustiti imanje. 

Stanija Dobrojević i Sulejman Haljevac Memo poslednje su sluge u ovom serijalu rijaliti šoua Farma. Saška Karan, koja gazduje imanjem, želela da odabere sluge metodom “eci-peci-pec”, međutim to nije bilo moguće, pa se odlučila za Staniju i Memu.

Staniji je rekla da je niko ne mrzi i da je ona to “utripovala”, a da samo treba da pokaže malo više poštovanja prema drugima. Dok je Memi rekla da je dobar čovek i veliki igrač. Stanija je bila šokirana, jer je i prošle nedelje bila sluga i da misli da sve svi foliraju i da je mrze.

Filipu je veoma teško palo što je starleta ponovo izabrana za slugu, a njegovo nezadovoljstvo je najviše kulminiralo sa svađom sa Vesnom Rivas.

Koliko su farmeri ljuti i ogorčeni na starletu najbolje je prokomentarisala Ljuba koja je rekla da će ove subote starleta “popušiti” štapiće i leteti napolje.

 

Ljuba je rekla da nema šta Staniji da zameri, ali se ipak sve vraća, pa je pošto je starleta dala njoj štapić, kikbokserka joj je vratila. Memi nije imala šta da zameri. Ekrem je rekao da ne može da se zameri Memi, pa je dao Staniji. Radojka je rekla da je njoj Stanija kao sestra, pa je štapić dala Memi. Goca je naravno štapić dala Staniji i rekla da će shvatiti kad izađe da ju je napadala bez razloga. Era je pohvalio Memu da je dobar lik i umetnik. Staniji je rekao da zna da ona nema nište protiv njega, da je lafica, ali je moli da zavoli srpski folk, ali je ipak dao štapić.

Aki je za Memu rekao da nema reči i da Bosna treba da se ponosi, dok je sa Stanijom imao mnogo ružnih stvari i njoj dao štapić. Danijel kaže da je Memo toliko dobrih stvari uradio za njega da nema reči. Kaže da ga je mnogo zavoleo. Voleo bi da može to da kaže za staniju, ali kako kaže, o njoj može sve suprotno da kaže, jer ga je razočarala i njoj je dao štapić. Jovana je za Staniju rekla da joj ne prijaju foliranti, za Memu je sve najlepše rekla, a štapić je dala Staniji.Filip kaže da ima trema što se njegova devojka potresa jer Era priča gluposti, on misli da Stanija treba da bude srećna sa njim i da ako su ovo preživeli da će ima napolju biti med i mleko. Kaže da je sve što je radio, radio zbog njih, jer je iskreno voli. Štapić je dao Memi. Vensakaže da je i od jednog i od drugog čula samo ružne reči, a Mema čak ne želi ni da rezimira. Staniji je rekla da bi volela da joj nađe samo jednu ljudsku osobinu, ali ne može. Štapić je dala Memi. Saška je rekla da joj drago što ne odlučuje, i da je situacija jasna. Sa Memom, kaže, nikada nije imala problema, misli da je sjajan lik i veliki igrač. Za Staniju nema ništa novo da kaže, jer je broj štapića sve rekao, ali da niko nema pravo da sudi, njoj je dala štapić.

Stanija kaže da joj je to možada poslednje veče na Farmi, da štapići jasno govore da je ne vole, a da je ono to pričala već duže vreme. Drago joj je što ima ljubavnu priču sa Filipom, jer joj je bilo mnogo lakše uz njega bilo. Kaže da ima nešto u njoj što izaziva mržnju kod ljudi, ali da je borac i da nikada ne bi nikome nanela zlo. Misli da štapići ništa ne znače, jer će publika odlučiti.

Memo se zahvalio svima i kaže da je sve to odraz i slika farmera kako to doživljavaju.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply