Nominovani Zorica, Goca glumica i Jovana

 

 

 

 

 

 

 

 

Farmeri su odlučili da daju Zorici Marković najviše štapića, a Goca glumica je dobila najmanje glasova publike, Jovana je direktno nominovana

images

 

 

Zorica Marković i Goca glumica su duelisti ove nedelje, kao i Jovana koja je direktno nominovana zbog kršenja pravila.

Većina Farmera je dala štapić Zorici Marković. Odnos njenih i Ekremovih štapića je bio 10 prema 8.

Farmer koji je dobio najmanje glasova publike je Goca glumica, a Jovana je kažnjena jer je prethodnih noći spavala u gazdinoj kući, iako je to strogo zabranjeno.

Danijel je povodom Jovanine kazne izjavio da je on pitao zadrugu da li ona može da spava kod njega, što su oni odobrili, ali Ognjen je na to odgovorio “Možda je bila moša.”

Vesna Rivas je očekivano dala štapić Ekremu i rekla da je Zorica sjajna osoba i da je veoma kreativna. Filip Panajotović je dao štapić Zorici jer se sa Ekremom savršeno slaže, dok je Stanija “vratila” Ekremu štapić.

Ekrem je meni dao štapić jer je rekao da me voli, što sam doživela kao izdaju, pa sam mu obećala da ću mu vratiti štapić.”, rekla je Stanija.

Goca glumica je rekla da su u duelu dve legende, Zorica je Zorica i veliko ime, žena je maher, a sa druge strane je Ekrem koji je preko noći postao poznat, ali je rekla da je u startu imala sukob sa Zoricom, dala štapić Zorici.

Filip Mitrović je dao Zorici štapić. “Mislim da je Ekrem kreativan i zanimljiv. Sa Zoricom sam imao dobar odnos, ali ako me smatrala sinom, nije smela da mi kaže da sam nedovršen.”

Ljuba je rekla da imamo dobro i zlo jedno preko puta drugog. “Smatram da je Zorica najpokvarenija i najlošija osoba na Farmi.”

Zorica je rekla da je očekivala ovakav ishod.

Marija Petronijević je govorila u šiframa, ali je samo opomenuta. Ekrem je pušio pored kazana, iako je to zabranjeno, i on je opomenut.

Ljuba je prethodnu noć prespavala u izolaciji, i ona je opomenuta.

U gazdinu kuću može da ulazi samo gazda i sluga, a Jovana je prethodnih nekoliko dana živela u njegovoj kući.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply