Nove prijateljice: Vesna RIvas savetuje Staniju

Ja sam te odmah skenirala, ista si kao ja. Otac Krajišnik kao i tvoj. Samo da nisi imala gard tokom ovih dana, a sve što sam izgovorila htela sam da te prodrmam

vesna-rivas-stanija-doborjevic-farma-1372855664-334177

 

Vesna Rivas je promenila ploču posle izvinjenja sa Stanijom i Filipom sa kojima je bila u velikoj svađi.

Pred sam finiš Farme tešila je Staniju i rekla da njih dve u stvari imaju istu karmu i da su na nju bili mnogi zavidni i ljubomorni kao danas na starletu. Savetovala ju je da mora s tim da se pomiri i da ne obraća pažnju na druge i šta misle o njoj.

“Mnogi moji bivši danas bi hteli da mi budu sadašnji. Kasno su shvatili da sam jedna u milion. Moraš da navučeš gard koji ja imam i bilo bi ti bezbolnije da prođeš ovim zmijinjakom. Imala sam ludu sreću da sam u svoje vreme proživala sve. Bila super riba, udala se, ostvarila se kao majka, žena, pa kao radnik… Proputovala svetom”, pričala je Vesna koliko su starleta i ona slične.

“Ja sam te odmah skenirala, ista si kao ja. Otac Krajišnik kao i tvoj. Samo da nisi imala gard tokom ovih dana, a sve što sam izgovorila htela sam da te prodrmam. Moraš da nosiš taj svoj krst”, nastavila je Vesna.

“Ovo što pokušavaju da urade meni je u stvari ljubomora. Sve žene su ljubomorne na mene, a muškarci samo oni koje sam odbila, pa im proradila sujeta”, zaključila je Stanija.

“Žao mi je što ranije nismo sele da popričamo kao drugarice, nego si se povlačila u sebe”, rekla je Vesna.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply