Ovako Sa voli

Reper kaže da je sa Dariom bio u vezi pre farme, da se tešio sa Jovanom, a da mu se Stanija uopšte ne sviđa, mada je javnost stekla drugačiji utisak

farma-finale-1373235103-336147

 

Reper Nenad Aleksić Ša, učesnik rijaliti šoua Farma i superfinalista, koji je u četvrtoj sezoni zauzeo šesto mesto, izjavio je da mu se na imanju u Lisovićima nije sviđala nijedna devojka i da voli svoju devojku Dariu.

On je objasnio da je sa Dariom u vezi bio pre farme, ali da su se razišli upravo jer je ona sumnjala kako će se on ponašati na Farmi. 
“To je rijaliti šou i tamo se svašta dešava“, kaže Ša da mu je rekla njegova devojka, pa je on na Farmu ušao kao slobodan, ali zaljubljen.

“Nisam znao da li će me Daria čekati po završetku šoua”, naveo je Ša.

U svemu tome, on na Farmi stupa u vezu sa Jovanom Nikolić. Kako je priznao u emisiji “Narod pita” započeo je vezu sa misicom, ali je brzo prekinuo zato što voli svoju devojku, koja ga je dočekala po izlasku iz rijalitija.

Podsetimo, već četvrte veče završio u krevetu sa Jovanom i ljubio sa njom. I untervjuu je rekao da mu se sviđa Jovana i da ima povratne infomacije. Njih dvoje su posle jedne žurke završili zajedno. U tim momentima mu je odgovaralo, ali je ujutro rekao da ga je Jovana proganjala sve vreme i htela da bude sa njim, ali da on ne želi ništa sa manekenkom.
“Ona je najobičnija nafrakana ku..etina koja me više ne zanima. Gade mi se pijane devojke! Ne bih joj dao da me pipne ni kad biste mi dali milion evra”, ispričao je tada Ša.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply