Pevac Djole 85 novi Farmer

Pevač Đorđe Radojčić, poznatiji kao Đole 85, biće novi stanovnik sela Lisović, jer će, od septembra živeti na najpoznatijem imanju u zemlji.

Djole 85 Farma

Pevač koji je u javnosti dovođen u vezu sa pevačicom Jelenom Kostov, a koji nastupa pod pratnjom benda “Van zakona”, na Farmi 5 bi, kako smo saznali, trebao da iritira sve ukućane. Kako svi vip seljaci, pre nego što krenu put Lisovića, moraju proći obavezan lekarski i psihijatrijski pregled, te producenti tako biraju profile ličnosti koji im za šou i podizanje gledanosti najviše odgovaraju, Đole je, kako smo saznali od izvora bliskog ovom pevaču, već prošao sve testove. “Njemu seoski poslovi ne predstavljaju nikakav problem, a voli i da ustaje rano. Obožava da peva, pa će tako biti i dobar zabavljač.”

“Ali, kada su svađe, tuče i ekcesne situacije u pitanju, tu je maher. I da izazove svađu, ali i da odbrani nekog slabijeg od napada jačeg”, rekao nam je Đoletov blizak prijatelj koji je dodao da Đole jedva čeka da uđe na farmu, jer kako kaže, svima će skinuti maske. Osim njega, na Farmi 5 bi se mogli naći i Zvezda Granda Katarina Grujić, Suzana Mančić sa bivšim suprugom, Bosanac sa ćerkom Džidžom, Nada Topčagić, Ekrem sa suprugom Igbalom, ali i neki od starijih učesnika koji su ostavili trga, kada je ovaj rijaliti šou u pitanju.

Izvor: Svet plus

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply