Pevaci kaljaju svoja imena na farmi

Svađe u rijalitiju su strašne. Žao mi je što se neki koji imaju ozbiljnu karijeru prepiru sa onima koji toga nisu vredni

daria-stanojevic-farma-1366055477-297323

 

Ne tuguje.
Daria Stanojević četvrti je učesnik „Farme“ koji je napustio imanje u Lisoviću. Ona je izgubila u duelu sa Vesnom Rivas, što joj nije teško palo jer je imala osećaj da je njen red za ispadanje. A ispred studija u Šimanovcima sačekao ju je „audi“ upakovan u mašnu, poklon od njenog verenika Saše Đuričića.

– Dala sam sve od sebe, ali sam znala da ću ispasti. Nisam se svađala, pravila skandale, ne ogovaram. Nikada to ne bih mogla da radim. Znala sam da ispadam jer su me u jednom od intervjua pitali koja je moja uloga na „Farmi“.

♦ Izgubila si u duelu od Vesne. Ona važi za najomraženijeg takmičara…
– Bolje je što sam izgubila od nje nego protiv nekoga ko je bolji od mene.

 Ima li ona taktiku?
– Ona ima taktiku od prve večeri. Bocka sve redom. Ili ima zadatak ili je pokazala svoje pravo lice. Ipak, meni je ona super žena.

 Da li su ti smetale svađe na „Farmi“?
– To je bilo strašno. Žao mi je što neki ljudi koji imaju ozbiljne karijere kaljaju svoje ime. Svađaju se sa ljudima koji nisu vredni.

♦ Družila si se sa reperom Ša, koji je inicijator mnogih svađa. Šta misliš o njemu?
– On je u početku bio super. Meni je moj verenik rekao da je on dobar momak i da se družim s njim. Poslednjih dana počeo je da se menja. Čak mi je i Ljuba rekla da primećuje da je vrlo čudan.

 Hoće li biti još ljubavi na „Farmi“?
– Danijel je zaljubljen u Jovanu. Priznao mi je to. Što se nje tiče, mislim da on nema šanse, ali nikad se ne zna.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply