Pljuste uvrede na Farmi, Sha i Vesna: Ti si golo govno Video

Pljušte teške reči i uvrede na “Farmi”. Reper Sha i Vesna Rivas posvađali su se u dnevnoj sobi, za stolom. Naizgled bezazlen razgovor pretvorio se u verbalni duel, koji će večeras, u dnevnom pregledu, biti cenzurisan. Mi vam prenosimo transkript razgovora koji se desio pre sat vremena.

vesna i sha

– Sine, obriši sline. Šta si ti u životu stvorio? – govorila je reperu pevačica.

Sha joj je odbrusio:
– Mnogo više no što si ti, ja jednim svojim hitom se po*išam po svom tvom radu! Ajde da se kladimo da sam više nego ti za ceo život.
– Pitaj u gradu Beogradu šta znači ime Vesna Rivas. Šta je ime Sha stvorilo u životu? Živiš kao podstanar sa mamom i tatom – rekla je Vesna, što je repera iznerviralo još više, pa nije mogao da se kontroliše. 
sha
 

– Glupačo, živim sam u svom stanu već 16 godina, zaradio sam ga. Alo, glupačo. Mamu mi ne spominji govn***o prljava. Ja tvoju mamu nisam spomenuo. Ti si rekla: “Glupa ti mama”. Ti si golo go*** odvratno, debelo, ružno, smrdljivo. Imaš 43 godine, izgledaš kao da imaš 70. Isprskana babuskero. Ti si bre mrva, iskompleksirano go***. Što si ljubomorna, što neću te ka*am. U životu te ne bi ka*ao – nastavljao je sa ružnim rečima Sha.

Na sve te psovke i uvrede, Vesna mu je odgovorila:

– Vidiš koliki si ti prostak.

 

 

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply