Pobednik Farme 4: Dodik i Đukanović imaju moje slike!

Bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac pobedio je u nedelju uveče u rijalitiju „Farma“ i postao bogatiji za 50.000 evra. Memo kaže da mu novac nije primarna stvar jer dovoljno zarađuje svojim slikama čija je cena najmanje 500 evra, a nakon što je proglašen za pobednika, pohvalio se da njegove umetničke slike imaju Milorad Dodik i Milo Đukanović.

590223-memo-foto-dusan-milenkovic02-ras

 

– Bio sam momak koji je preprodavao garderobu i svašta radio dok nisam upisao fakultet i počeo da slikam. Prvu sliku je kupio Hari Varešanović zato što je video da sam pravo gradsko dete. U Sarajevu nema došao, pošao, tu smo svi isti, Merlin, Hanka, Halid. Kad me predsednik države vidi, pozdravlja me i šalje mi poljupce, a ima oko sebe 20 telohranitelja, a Dodik ima moju sliku u kancelariji, kao i Milo Đukanović. Radim 10 godina, i to veoma dobro. Moje slike imaju cenu. Moj otac mi je kupio stan u vrednosti od 700.000 maraka. Ja nisam bez korena. Ove pare što ću dobiti, toliko zaradim za mesec dana na slikama, koje koštaju od 500 evra naviše. Moja slika stoji u svetskoj banci u Vašingtonu, tako da budite sigurni da sam nešto napravio u svom životu – ispričao je Memo, koji je na pitanje da li će i Tomi Nikoliću pokloniti jednu sliku rekao da ne zna kako da dođe do njega.
– Pa kako ja da dođem do Tome? Ne znam, evo pokloniće jednu moju sliku u emisiji “Narod pita”, pa ako Toma želi, može da se javi i da je dobije – iskren je bio Haljevac, koji je objasnio i otkud on u rijalitiju “Farma”.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply