Pogledajte kako izgleda Duletova i Radojkina cerka

Nakon novog snimka svi su se pitali što nije više pričala o ovoj devojci?

386438-radojka

 

Iako je Dule ispao odavno, Radojka sve vreme opstaje u rijalitiju i bez njega. Vredna je, retko kad se svađa sa nekim i ne upada često u konflikte i prosto je kupila publiku. Njenu mlađu ćerku gledaoci su imali prilike da vide kada su i Dule i Radojka ranije bili nominovani i svi su se uverili u to kakva je ona lepotica. Ta devojka čak podseća na Staniju pa je jasno i zašto su starletu njih dvoje ranije branili. Ali kada su farmeri gledali video poruke najmilijih, publika je dobila priliku da vidi još jednog člana njihove porodice.

– Sakupili smo se svi kući da te pozdravimo, da ti kažemo da smo dobro, i da ne treba da brineš uopšte. I samo ti znaš koliko nam nedostaješ. Super si, za nas ne brini, izdrži do kraja! – pričao je Dule a kada je došao red na njenu najstariju ćerku da nešto kaže, ona je svima skrenula pažnju:
– Mama meni mnogo nedostaješ! Oni mi rekli da ne pričam ali mnogo mi nedostaješ! Ostani ti tamo do kraja ja te podržavam u potpunosti i u potpunosti se ponosim tobom i svakom tvojom odlukom i svime što radiš i ti si prava takva kakva jesi ali mi mnogo nedostaješ i nisam ni mislila da ćeš ovoliko da mi nedostaješ ali nedostaješ mi. Želim ti da pobediš i da budeš najbolja, govorila je ona dok ju je za to vreme Dule lupkao prstom po glavi da malo zaćuti.
Pogledajte sve na 1:30 minutu snimka:
 

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply