Pomirili se Indira i Vesna Rivas

Posle punih deset godina zakopale ratne sekire

indira i vesna rivas

 

Ko bi rek‘o čuda da se dese…
Kad se Indira Radić pojavila na Farmi, Vesna Rivas joj je poletela u zagrljaj kao da su najbolje prijateljice. I ko ne zna da su se pre deset godina žestoko posvađale i da od tada ne govore, ovaj srdačan susret sigurno mu je izgledao sasvim normalno.

Inače, konflikt između njih dve nastao je kad su obe bile u „Grand produkciji“. Rivasica je izbačena nakon nekog vremena i bila je veoma kivna na koleginice koje su tada imale velike hitove, i to baš na Indiru i Gocu Božinovsku. Ona je tada izjavljivala da su njih dve podguzne muve Saše Popovića i da mu ne izlaze iz dupeta, a za Indiru je naglašavala da je sva izoperisana i da ima silikon u mozgu.

– Ne mogu da uđem u glavu Vesne Rivas i vidim šta tamo ima. Ona je osoba koja već godinama egzistira na estradi isključivo zahvaljući tome što po novinama pljuje kolege. Ne znam ni da li je zaslužila da se nazove našom koleginicom. Ne znam nijednu njenu pesmu – rekla je pre 10 godina Radićka.

A onda preksinoć na Farmi – preokret. Izljubile su se najsrdačnije, a Indira je za Vesnu pevala svaku pesmu koju je poželela.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply