Potresne price Farmera

Četvrta nedelja na imanju u Lisovićima polako odmiče, a farmeri još nisu otkrili sve o sebi. Da li ste, na primer, znali da je Goca Božinovska rođena u vozu, da je seksi Sandra još kao maloletna ugradila silikone, da je Radojka jurila Duleta…

dule i radojka

 

“Dule je jurio Radojku od malih nogu. Razlika između njih je osam godina. Radojka nije želela da bude sa njim zato što je on za nju tada bio ružan i neugledan. Onda je Dule otišao u Beograd i “napravio se na frajera” i kada se vratio u Svrljig, Radojka je jurila njega. Imala je dečka s kojim je bila u dugogodišnjoj vezi, ali ga je ostavila zbog Duleta”, ispričala je za “Blic” njihova ćerka Maja.

milan tarot

Milan Tarot, poznatiji kao neko ko je zaradio novac lažući ljude da će im biti bolje ako stave šerpu na glavu i trče oko najbližeg „Maksija“, zaprosio je svoju suprugu Lanu na prvom sastanku. I danas su u braku i imaju dvomesečnog sina.

sandra

Sandra ugradila silikone sa 17 godina. Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra, na nagovor “iskusnih” menadžera da bi u moru pevača skrenula pažnju na sebe, pristala je na umetničko ime “seksi” sa kojim se, zapravo nikada nije slagala. Osim imena, morala je da se podvrgne i estetskom zahvatu kako bi njen izgled opravdavao i njeno ime. Tako je u 17. godini ugradila silikone, “jaku trojku”, koje je nedugo zatim korigovala u “slabiju četvorku”. Posle prve operacije uvidela je da joj grudi nisu jednake, te da, osim što je jedna manja a druga veća, ne stoje u istoj ravni.

vesna

Vesna Rivas krstila pse u crkvi. Rivas je Vesnino umetničko prezime koje je zvanično zaštitila, a koje je sebi dala pre nego što je snimila svoj prvi album

po firmi koju je imala dok se bavila biznisom i trgovinom. Osim skandala, poznata je i po tome što je svoje pse, navodno, krstila u crkvi.

goca

Goca Božinovska rođena u vozu. Mnogima je poznata životna priča ove pevačice ali malo ko zna da je rođena – u vozu.
“Moja baba je vodila mamu u susedni grad na porođaj, ali kako je mama požurila s kontrakcijama, ona se u vozu i porodila 16. januara. Mama je živela teško, iz škole je išla u kafanu da peva, a odmah posle srednje škole se prvi put i udala. Posle razvoda, upoznala je mog tatu za kog se takođe udala posle dva dana poznanstva”, rekla je za “Blic” ćerka Zorana, koja je rođena u braku sa Zoranom Šijanom.

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply