Pozar na farmi Video

Zorica je vatru zapalili nekoliko metara od sena, a vetar je duvao i pravo bacao varnice na seno

zorica-markovic-pozar-proka-vatra-1366029957-297175

 

Zorica Marković je ovonedeljni gazda i odma je krenulo po zlu. Prvo je naredila da se danas žene odmaraju i šetkaju, a potom je zamalo zapalila seno.

Proka je posle imenovanja pevačice za gazdaricu, stigao na imanje i naredio da moraju da srede okućnicu. Stanija, Zorica, Goca, Ljuba uzele su grablje u ruke i počeli da kupe otpatke. Goca je predložila da zapale vatru i spale otpad, što je gazdarica prihvatila. Vatru su zapalili nekoliko metara od sena, a vetar je duvao i pravo bacao varnice na seno. 
Srećom, Proka je još bio na imanju i kada je video šta se dešava brže-bolje je intervenisao.   “Ne smete da vatru palite jer vetar duva. Hoćete da zapalite seno?! Rekao sam da ne može vatra. Daj vodu. Upozoravam te, Zorice, ne igraj se vatrom”, vikao je Proka kome se nimalo nije svidela situacija.

“Nemoj da se nerviraš, utiče na lepotu”, našalila se Zorica, ali joj nije pošlo za rukom da smiri situaciju. I muškarci su se uznemirili i nisu mogli verovati da je Zorica zapalila vatru blizu sena a vetar duva.

Zorica je bila sigurna u sebe da je vatru držala pod kontrolom, ali je ipak odmah naredila da donesu kofe s vodom i ugase vatru.

 

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply