Poznati ucesnici sledece Farme u Septembru!

Na spisku koji se našao na čuvenoj internet enciklopediji našla su se imena poput Milice Pavlović, Soraje Vučelić, manekenke Mine Milenković, ali i legendarnog muzičara Branimira Džonija Štulića i fudbalera Nikole Žigića

Mina, Soraja, Sindi u Farmi

Pre nekoliko dana završen je četvrti serijal “Farme“, u kojoj je pobedio slikar Sulejman Memo Haljevac i osvojio vrednu nagradu od 50.000 evra. Već uveliko u medijima je počelo da se spekuliše o učesnicima novog izdanja rijalitija televizije “Pink” koji će početi sa emitovanjem u septembru, a listu navodnih kandidata objavila je internet enciklopedija Vikipedija.

Na njoj su se našla imena poznatih ličnosti različitih profila. Listu kandidata predvode voditeljka Suzana Mančić, Relja Popović iz “Elitnih odreda”, zanosna zvezda “Granda” Milica Pavlović, Katarina Ostojić Kaja, kao i folk pevačica Nada Topčagić, za koje se već pisalo da bi mogli da učestvuju u ovom šou-programu.

Milica Pavlović

Kako navodi Vikipedija, za vrednu novčanu nagradu koja očekuje pobednika “Farme” boriće se i dojučerašnji farmer Ekrem Jevrić, koji bi na imanje u Lisoviću ušao sa suprugom Igbalom. Takođe, učešće u šouu TV “Pink”, navodno, ponoviće i pevačica Zorica Brunclik.

Ekrem Jevrić

Manekenka Mina Milenković, koja je nedavno uzburkala javnost kada je objavljena vest da je nestala i silovana, prema pisanju ovog sajta bi trebalo da se bori za titulu najboljeg takmičara u ovom rijalitiju, a ista stvar važi i za bivše ukućane “Velikog Brata” – prsatu starletu Soraju Vučelić i muzičara Milića Vukašinovića.

Foto: Telegraf

Međutim, na ovom spisku su se našla imena ljudi za koje se smatra da sigurno neće biti novi farmeri. To se pre svega misli na legendarnog frontmena grupe “Azra” Branimira Džonija Štulića, koji je nedavno izjavio da neće održati koncert u Beogradu, kao i na poznatog srpskog fudbalera Nikolu Žigića.

Foto: Youtube /BRANIMIR ŠTULIĆ

Ostali učesnici “Farme 5″ prema Vikipediji su pevač Nenad Knežević Knez, zvezda “Prvog glasa Srbije” Zoran Stanić, manekenka i supruga voditelja Ognjena Amidžića Danijela Dimitrovska, kao i pevačica Dunja Ilić.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply