Publika namesta raskid Filipa i Stanije

Stanija se rasplakala nakon što su gledaoci pitali Filipa da li će održati obećanje dato Akiju i Filipu da će je ostaviti u uživo pred kamerama

filip i stanija

 

Iako je delovalo da će stanje na imanju u Lisoviću posle povratka Filipa Panajotovića biti mirnije, bar kada je njegova veza sa Stanijom Dobrojević u pitanju, sinoć su se desile neke stvari koje bi mogle da naprave novi preokret.

Naime, Ognjen Amidžić je ušao na imanje i farmerima postavljao pitanja koja su slali gledaoci realitija putem zvanične fan stranice na fejsbuku, a prvo pitanje koje je izazvalo sumnje kod starlete glasilo je:

“Filipe, da li ćeš održati obećanje dato Akiju i Filipu da ćeš ostaviti Staniju u lajvu”, pitali su gledaoci. “Ja sam to rekao u nekoj glupoj situaciji. Nisam ozbiljno mislio, nego me je ona nešto iznervirala i tako sam reagovao”, rekao je Filip, nakon čega je Stanija počela da plače.

Ubrzo zatim Amidžić je pitao Staniju zašto je rekla da bi Filip imao više koristi u njihovoj vezi. “Takvo je bilo pitanje. Pitali su me kada bi se gledalo iz ugla medija. Ja stojim iza toga da sam pre ulaska na “Farmu” imala veći medijski prostor od svih ljudi ovde. Filip je pre ulaska bio nepoznat”, pričala je Stanija.

“Nepoznat? Onda se ti nisi dobro raspitala”, uzvratio joj je Panajotović. “Ja čitam sve novine i portale. Nije te bilo, sem ono možda kada si pobedio. Zato sam rekla kada bi se gledalo tako da bi on imao više koristi”, rekla je Stanija, a zatim je usledelo još jedno škakljivo pitanje za manekena.

“Da li je tačno da si rekao Akiju, Filipu i Sha da ćeš smuvati Staniju kako bi došao do finala?”, glasila je nova provokacija. “Nije tačno. Ja ne znam kako da se zakunem da to nikada nisam rekao”, odgovorio je Filip, a zatim je Aki dodao da je istina da njemu nikada to nije rekao.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Publika namesta raskid Filipa i Stanije”

  1. Snežana says:

    Stanija je pametna, odlučna i sposobna devojka ali bez Filipa, on je jedno razmaženo, uobraženo derište koje misli da je najlepši (a Ša je bolji sto puta i lepši, kao i Danijel koji je zabavan, pozitivan i sve najlepše). Moj favorit su Goca (bila) i Stanija. Goca je ispala nažalost, a Stanija je devojka prava što je i pokazala kada Filip nije bio na farmi. Inače bolje joj je da pogleda šta je Filip pričao sa drugima, a njoj pričao drugu priču, posesivan je i ljubomoran i ja nisam Tarot ali sam “vidovita” i život me je naučio: beži Stanija od njega, sada ti prija njegovo ljubomorisanje i što te kao “voli” ali te njegovi roditelji gledaju sa potcenjivanjem i ne treba ti takav momak (seti se Ksenije Pajčin). Jako mi je draga i treba da bude svoja kao što je bila ona tri dana bez Filipa: vredna, lepa, pametna, zabavna i društvena. A g. Vesna Rivas treba da zna da je Stanija bila u pravu i da svi znaju za nju, a uvredila je na neki način i mene jer je rekla da Staniju gledaju neobrazovani i mladi. Sebe smatram pametnom (imam dva fakulteta)i znam zašto mi se Stanija dopada (ima stav) a uvredila je i gazdaricu Brenu sa onim o državljanstvima (i ona ima tri državljanstva pa ne znači da se prodala). Saška se pre 20 godina slikala gola i bolje da ćuti, roditelji i ne znaju koliko ima slika njihovih ćerki na Fejsu (golih) a izdvojiti se u masi prelepih devojaka je veliko plus. Bravo Stanija i do pobede (godište moga sina), Goco žao mi je što si ispala (bliža si mi po godinama)

Leave a Reply