Rule iskreno o farmerima: Ribe su krševi, Ekrem popije tri kafe i čeka Tarota da mu gleda u šolju

Zoran Jagodić Rule, kaže da je ponosan na sebe što se za dve nedelje ni sa kim nije posvađao na imanju.

– Nikakvu svađu nisam imao i podignute glave sam izašao sa „Farme“. Moja parola je „važno je učestvovati“ i mada sam planirao da ostanem tri-četiri nedelje, bio sam kraće. Mislim da sam izašao u pravom trenutku, jer će sada tek da počnu svađe i ogovaranja – kaže Rule, koji je kao najvredniju osobu označio glumicu Gordanu Bjelicu!

rulegoca

 

– Ona je okej žena, vredna. Najvrednije na imanju su ona i Radojka. U početku smo svi nešto radili, a ona se šetkala u čizmicama, pa su se farmeri okrenuli protiv nje. Ona je super glumila, nije uošte ni lenja ni razmažena i posle smo je zgotivili.

Na pitanje zbog čega je baš Eru postavio za gazdu, Rule kaže:

– Era je jedini pravi domaćin i zato sam odabrao upravo njega. Hteo sam da Milana Tarota postavim za gazdu, okej je lik, ali je mnogo namazan. Počeo je ženama da gleda u šolju, pa su ga zgotivili. Recimo, Ekrem popije tri kafe i čeka Tarota da mu gleda u šolju.

U prvoj kafi mu nađe crnku, u drugoj plavušu, a u trećoj Igbalu! Ekrem voli da popije, ali nisu tu neke velike količine u pitanju. Na „Farmi“ nije bila velika žudnja za alkoholom i pićem, već za cigaretama. Uvek je bila frka ispred kupatila i čovek ne može ni da popuši cigaretu na miru.

Klavijaturista smatra da je najatraktivnija farmerka Jovana Nikolić, za koju kaže da je po njegovom ukusu:
– Stanija i Seksi Sandra mi nisu neke ribe. Jovana mi je najbolja, jer jedina ima srce i stav, sve ostale su manje-više krševi. Nisam ni ja neki frajer, ali Jovana zna da se namontira i zato mi je ona bila najbolja.

izvor: alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply