Sa se posvadjao sa devojkom

Daria nije imala razumevanja za lepotice koje su prilazile reperu Nenadu Aleksiću na jednom novosadskom splavu

sa-darija-svada-lepotice-nenad-aleksic-1373754063-339093

 

Nije lako kad si poznat.
To se pokazalo na primeru učesnika „Farme“ Nenada Aleksića kada je s devojkom Dariom došao na novosadski splav „Dva galeba“. Iako je Ša bio sa svojom velikom ljubavi, obožavateljke su ga bukvalno opsedale. Želele su da popričaju s njim, da se slikaju… On je morao svaki čas da ostavlja svoju devojku da ga čeka u separeu, što se njoj nije nimalo dopalo.

– Bilo je i onih koje su htele da razmene brojeve telefona s njim, da igraju… On im je ljubazno izlazio u susret samo za fotkanje, ali njegovoj devojci je u jednom trenutku bilo krivo što nije posvećen njoj – kaže naš izvor sa splava i dodaje:

– Kad se vratio u separe, odjednom su počeli da se raspravljaju… Međutim, nakon desetak minuta su se zagrlili i poljubili. Ša joj je objasnio da su to samo devojke koje su ga gledale tri meseca u rijalitiju i da je logično da žele da se slikaju, da popričaju s njim i da tu nema ništa loše.

Sve u svemu, ako se ovo izuzme, Ša i njegova draga su se odlično proveli na „Dva galeba“ i uživali u dobroj atmosferi, a splav su napustili zagrljeni.
– Daria je malo ljubomorna. Razumem je jer bih i ja tako reagovao da sam na njenom mestu – kaže Ša.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply