Sara zatekla krv u kupatilu

Sara je nešto ranije oprala toalet, a onda je namerno otišla posle Jelene da proveri u kakvom je stanju i tamo zatekla krv

Haos na Farmi

 

Sara Trajanović napravila je haos na Farmi kada je videla stanje toaleta nakon što je u njemu boravila rediteljka Jelena Golubović.

Naime, Sara je nešto ranije oprala toalet, a onda je namerno otišla posle Jelene da proveri u kakvom je stanju i tamo zatekla krv.

Jelena odmah da ode i očisti ve-ce, sve je krvavo. Odmah idi u žensku toalet i očisti ga. Prljavušo, aljkavušo, odmah idi i speri krv“, vikala je Sara na Jelenu. Ona je dodala da je namerno otišla posle rediteljke da vidi stanje u toaletu.

Ušla sam u ve-ce posle nje, namerno, i videla krv svuda“, rekla je Sara i dodala “Ja da sam muško ne bih te ni takla kakva si prljava“, rekla je Sara. I Lepi Mića se pridružio manekenki i izvređao Jelenu, međutim, rediteljki to ništa nije značilo i ona je tvrdila suprotno, takođe je odbila da opere toalet.

Iznenađenje je bilo kada se i Čupo pridružio farmerima, te izvređao Golubovićevu.

Marš tamo, stoko jedna, idi tamo operi toalet, prljavušo jedna“, rekao je Čupo. Jelena je bila u šoku zašto on tako razgovara sa njom “Ti i ja smo završili“, rekla je rediteljka.

Ma završili smo, briga me, kakav ti je to fakultet i vaspitanje, sva si štrokava“, vikao je Čupo, a farmeri su ga podržavali.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply