Saška Karan odgovorila Eri: Ti si kvarni, matori perverznjak

Eri je važnije da mene ocrni nego ‘leba da jede. Ali, bolje mu je da ćuti. On je kvarni, matori perverznjak! Ako me ne ostavi na miru, udariću ga najniže moguće, da neće znati šta ga snašlo, poručuje kolegi Saška Karan.

Saška Karan i Era

 

Era Ojdanić izneo je sočne detalje s imanja, ali i ocrnio Sašku Karan, međutim, ni ona mu njemu nije ostaje dužna.

“On je stvarno poludeo, više ne zna šta lupeta. Šta drugo mogu nego da mu se smejem?! Hteo je po svaku cenu da me izbaci iz Farme jer me je doživljavao kao konkurenciju. Provocirao me je na sve moguće načine. Uopšte nije prikazano da me je polio hladnom vodom dok sam spavala i zbog toga sam zaradila žestoku upalu sinusa, upalu pluća i svašta još”, rekla je pevačica i dodala da je on već pokušavao da je ocrni u emisijama posle Farme, ali da su ga prekidali.

“Eri je važnije da mene ocrni nego ‘leba da jede. Ali, bolje mu je da ćuti. On je kvarni, matori perverznjak! Ako me ne ostavi na miru, udariću ga najniže moguće, da neće znati šta ga snašlo”, poručuje kolegi Saška Karan.

Podsetimo, Era je nedavno u jednom intervjuu izjavio da je pevačica prljava i da ne skida šminku po nekoliko dana.

“Saška po pet-šest dana ne skida šminku sa lica, već samo dodaje. Meni je to strašno, iako sam muškarac. Žena koja ne skida šminku sa lica mi je kao žena koja ne menja donji veš”.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply