Saska Karan odlucila: Tuzicu Bebi Dol

Što se tiče napada od Bebi Dol, posle konsultacija sa advokatima najverovatnije ću morati da podnesem tužbu kako bi ipak neke stvari izašle na videlo, napisala je Saška na svom Fejsbuk profilu

saska-karan-farma-1372802730-333937

 

Iako joj je tokom rijalitija oprostila to što je posekla skalpelom, Saška Karan je na svom Fejsbuk profilu najavila tužbu protiv Bebi Dol.

“Dragi prijatelji, želim da se zahvalim svima koji su iskreno bili uz mene. Iako sam učestvovala u “igri”, po izlasku sa Farme nosim pomešana osećanja. Sa jedne strane sreću, jer me dugo nije bilo u medijima, a sa druge strane gorčinu jer sam doživela vrlo neprijatne trenutke”, napisala je pevačica na svom profilu.

“Prvo, skalpelisanje od Bebi Dol, koje je bilo više nego strašno, a koje je moglo i fatalno da se završi po moj život. Drugo, neprimereno ponašanje pojedinih farmera čije su provokacije bile toliko očigledne kako bi me isprovocirali i isterali sa Farme. Jedino šta sam mogla u takvim situacijama jeste odbrana moje ličnosti po svaku cenu, pa se svima vama izvinjavam na nekim psovkama i rečima koje nikada u privatnom životu ne izgovaram”, dodaje Saška, a potom se osvrnula i na događaje sa Bebi Dol.

“Što se tiče napada od Bebi Dol, posle konsultacija sa advokatima najverovatnije ću morati da podnesem tužbu kako bi ipak neke stvari izašle na videlo. Još jednom se u moje ime i ime moje porodice zahvaljujem na podršci koju sam imala od vas, vaša Saška”, najavila je predstojeći sudski proces pevačica.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply