Saska Karan: Vendi je klempava krava

Krava Vendi je isto rikala, kao i ova nazovi pevačica. Ta krava je isto imala iskrivljeno i izborano lice, šiške i klempave uši”, napisla je Karanova na FB profilu

saska-karan-1373223471-336081

 

Saška Karan, učesnica rijaliti šoua Farma 4, oplela je poVesni Vukelić Vendi. Naime, Vendi je u petak ušla na imanje u Lisoviće kao gost na poslednjoj žurki, a posle izlaska izanalizira učesnike. Njena analiza nije se svidela i Saški Karan, koja je nakon Vendine izjave da učesnica ovog rijalitija pripada “kokošinjskom klanu, te da je i sama kokoška”, otvorila dušu na Fejsbuk profilu.

Neki gmaz koji se zove Vendi, često gostuje po raznim televizijama, tada pokušava publici da prezentuje svu svoju intelektualnu veličinu i da bi bila upečatljiva, gledaocima sasipa sve naučene reči iz rečnika Vujaklija.
Vraćajući se s mora prošle godine, svratila sam u jedno crnogorsko selo da kupim malo sira. I slučajno sam upoznala jednog seljaka koji je imao kravu Vendi. Takvu sličnost u svom životu nisam videla, jer krava Vendi je isto rikala, kao i ova nazovi pevačica. Ta krava je isto imala iskrivljeno i izborano lice, šiške i klempave uši”, napisla je Karanova na profilu.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply