Sin Goce Bozinovske zeleo da upadne na farmu, Ceca ga sprecila u tome

Odmah po saznanju da je njegova majka dobila udarce u glavu i da se rasplakala, Mirko Šijan je hteo da ode u Lisoviće da je zaštiti, ali ga je Ceca zaključala u svoju vilu na Dedinju kako bi ga sprečila da uradi nešto nepromišljeno

Svetlana-Ceca-Raznatovic-Foto-S-Pikula-Goca-Bozinovska

 

Nakon što su se Goca Božinovska i Vesna Rivas potukle na “Farmi”, sin Božinovske, devetnaestogodišnji Mirko Šijan, uznemirio se kada je saznao za incident na imanju i istog momenta krenuo u Lisoviće kako bi zaštitio svoju majku, ali ga je, na svu sreću, Ceca Ražnatović sprečila u toj nameri tako što ga je zakljiučala u svoju vilu, saznaje “Alo”.

Poznato je da su Ceca i Goca dugogodišnje prijateljice i da se njihovi sinovi Mirko i Veljkodruže, a ovom prilikom su zajedno bili na koncertu Ace Lukasa, nakon čega su saznali za tuču na “Farmi“, da bi ih obojicu Svetlana odmah pozvala da dođu u njenu vilu na Dedinju.

Budući da je Mirko bio vidno potresen zbog toga što mu je majka primila udrce u glavu, imao je nameru da ode na imanje kako bi je zaštitio, međutim, Ceca ga je zaključala u vilu, kako bi ga sprečila da uradi nešto nepromišljeno.

Pevačica ga je smirivala rečima da ništa neće postići odlaskom na imanje, da bi ga pustila kada su objavili da Božinovska napušta imanje, kako bi je sačekao pri dolasku u njihovu kuću u Surčinu.

Celokupnu priču potvrdila je i sama Goca koja je rekla da je Mirko bolje i da ga je Ražnatovićeva držala u kući dok se stvari nisu smrile, i dodala i to da je Ceca njen veliki prijatelj.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply