Stanija: Ava je usla u VB zbog seksa

“Kad smo išle na pusto ostrvo u “Survajveru”, Ava je predlagala momcima…znaš. Pošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u “Velikom Bratu”. Znači samo je čekala da uđe da uradi isto!”, sa oduševljenjem pričala je straleta Memi koji je jedva dočekao da “dolije ulje na vatru”

IIPA0334

 

RAT STARLETA NA POMOLU? Finalne večeri “Farme“, pred sam izlazak iz rijalitija, Stanija,Ognjen i Memo razgovarali su o tome ko bi sledeći mogao da uđe na imanje i kako bi to izgledalo u kombinaciji sa Ekremom. Slikar je odmah našao priliku da oplete po hrvatskoj starleti Avi Karavbatić i to na najružniji način, dok je njena koleginica po “Plejboju” Stanija ponavljala da je Karabatićeva luda devojka i da joj je idol bila Marijana Nemeš zbog seksa pred kamerama.

Da nije džentlmen, Memo je pokazao čim se spomenulo ime Ave, odmah je počeo da prepričava njihov susret u kome ju je sreo u jednom kaficu u Sarajevu u pola sedam, gde jeona pojela 28 baklava, i spopala Aldena Hadžikarića, učesnika “Velikog Brata” 2010. godine, da je ubaci u taj rijaliti uz obećanje da će svašta raditi pred kamerama.

– Ona je tad pričala Aldenu “Reci mu da ću se z*uzit, evo ovako“, i nabija se, a on priča sa nekim na telefon, a ona nastavlja “reci mu da ću se ka*rat’“, i nije prošlo pet dana, ona je otišla u “Brata” – rekao je Memo, dok se Stanija sa zadovoljstvom kikotala.

– Jel to o Avi pričaš? Ja bih nju Ekrema zajedno u neki rijaliti, kakva bre Vendi, ova je za nju…Ava je luda devojka! Ona je nešto na granici malo ludila! – prokomentarisala je Stanija i uporno zapitkivala Haljevca da joj otkrije da li je Ava imala seks u “Velikom Bratu”.

– Samo još nešto da kažem, kad smo išle na pusto ostrvo u “Survajveru“, Ava je predlagala momcima…znašPošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u “Velikom Bratu”. Znači samo je čekala da uđe da uradi isto! Ne verujem! – nastavila je starleta sa ogovranjem uz primetno oduševljenje.

Izvor: Telegraf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply