Stanija: Danijele znam zasto te Slavica ostavila

Stanija i Filip imaju novu taktiku!

524753-stanija-i-danijel

 

Nekada najbolji prijatelji i kumovi postali su smrtni neprijatelji. Filip Mitrović sinoć je rekao Staniji da zna sve stvari koje je radila na imanju, te da je čuo šta je sve pričala za Danijela, Gocu i većinu VIP seljaka. Ona je pokušavala da se odbrani, ali joj to nije pošlo za rukom. Očigledno je da su Stanijine igre odavno pročitali i da je ostala bez argumenata.

Danijel Alibabić dobio je priliku da se obrati starleti i pitao je šta nije u redu sa njenim mozgom:
– Šta je bre sa tobom? Kakve imaš filmove u glavi? Kako te nije sramota da mi pričaš iza leđa. Uvek sam te branio, i bio na tvojoj strani. Sram da te bude – rekao je Danijel svojoj nekadašnjoj kumi, što je izazvalo aplauz ostalih ukućana.
Ipak, starletin dečko, maneken Filip Panajotović rekao je kako se Danijel ustvari zaljubio u Staniju i da je iskoristio priliku da je ljubi kada je on bio izbačen sa imanja. Međutim, Alibabić je to demantovao, i rekao da su čiste gluposti jer je starletu uvek gledao kao prijatelja i da smatra da nije ljudski to što njih dvoje sada pokušavaju da urade. Kada je reč o njegovoj seksualnosti, rekao je da nema nameru nikome da se pravda i da jeste, i da nije gej.
– E, Danijele molim te. Nemoj sad da ja pričam šta znam. Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila – prokomentarisala je Stanija i time dodatno aludirala na njegovu seksualnost.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply