Stanija govori Danijelu: Ako si zaista gej, budi gej. Ja postujem gej populaciju

Poštujem gej populaciju, imam jako puno prijatelja. Jesi gej? Budi gej! Ako je neko gej, a koristi neko žensko kao paravan to je zlo, rekla je starleta

stanija-1371041470-324473

 

Od kako se vratio na imanje, Filip Panajotović uporno iznosi informacije iz spoljnog sveta. On je zajedno sa svojom devojkom, Stanijom Dobrojević pozvao na razgovor Danijela Alibabića, njihovog kuma i priča je dobila potpuno neočekivan obrt.

“Imam informaciju iz spoljnjeg sveta, šuška se da je tvoja i Jovanina veza laž, i da ti je paravan, započela je Stanija, i osvrnula se na početak rijalitija i priču o Nazifu koji je plasirao priču o Danijelu. Starleta je poverovala u to, mada se kasnije pokajala i priznala da je pogrešila.

“Poštujem gej populaciju, imam jako puno prijatelja. Jesi gej? Budi gej! Ako je neko gej, a koristi neko žensko kao paravan to je zlo. Ja tebe mnogo volim, mislim da si iskren i dobar dečko, i sumnje nema. Kad bi se dokazalo suprotno napolju, ja bih se razočarala”, obratila se Stanije Danijelu.

“Odakle ti informacija?”, upitao je Danijel

“Imam informacije iz spoljnog svet. Priča se ili se piše, šta god”, odgovorila mu je Stanija.

Ona mu je rekla kako se priča o njegovom privatnom životu koji nema veze sa Jovanom, te da je čula i neka imena, a da je jedno od njih i poznato javnosti.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply