Stanija i Era vode rat na farmi! Padaju teske reci i uvrede (VIDEO)

Nakon što se vratila iz duela u kom je pobedila Nazifa Gljivu, Stanija Dobrojević verbalno je napala Eru Ojdanića, koji joj je uzvratio istom merom! Sve je počelo kada je Ekrem napomenuo da zna da će mu ona oprostiti štapić koji joj je dao.

424354-zfarma-stanija-copy-copy

 

Stanija Dobrojević i Era Ojdanić otvoreno vode rat na “Farmi”. Iako ju je stavio za slugu i tako umalo izbacio iz rijalitija, starleta se posle duela vratila jača nego ikad. Dok su sedeli u trpezariji ona je počela da govori o pevaču sve najgore i nije mogla da obuzda jezik pa ga je nazvala “džukelom”. A sve je počelo kada je Stanija zaključila da je izbačeni Nazif Gljiva Erina marioneta, ali da joj je mnogo lakše kada je čula da će gazda biti ženska osoba.

– Era ti je bre džukac namazani ali slab, govorila je starleta a on joj je uvređeno rekao:

– Ti si lisica! Ja sam igrao te tvoje igre kad nisi bila ni u mudima. Imaš ti još dugo da trljaš tom guzom po prašini.

– Rispekt za njegove godine, rispekt za njegovo ime, rispekt za karijeru, ali je nula od čoveka. Džukela, bre, namazana – govorila je Stanija o Eri.

– Drži se ti mene Ekreme, a ne Ere. Loš ti je to biznis. Jadničak, on ide kako vetar duva. – rekla je Stanija, na šta joj je Jevrić odgovorio da on Ojdanića poštuje i da je on gospodin od prvog dana.

– Dva starca koja se poštuju! Ja kad budem gazda, Eru i da stavim za slugu, on ništa ne bi radio. Ne bih dozvolila da deda od sto godina radi nešto. Era je izlapeli starac! Džukac namazani – nastavila je starleta, a Era joj je odbrusio:
era-copy-copy
 
-Na*ušiš se džukeli ti fino. Da dođeš malo dedici, ima oči kao semafor da ti budu. Pevaćeš “Samo tako, samo tako” – rekao je Era, a onda su se svi razišli i niko ništa nije želeo da komentariše, dok se Stanija smejala folkerovim uvredama.

– Primitivizam je vaša odlika, ja se tu ne spuštam – rekla je Stanija.

 

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply