Stanija i Filip krivi za sve probleme farmera

Sinoć je organizovana po ko zna koji put na Farmi “Igra istine”, a i finalisti i farmeri koji su se vratili u ponedeljak uveče, skoro sva pitanja su postavljali Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću.

577243-zstanija-i-filip

 

I jedni i drugi farmeri su napadali Staniju i Filipa, dok su Ša, Aki Marković i Memo sve vreme dobacivala i ponašali se kao da se zgražavaju na svaku informaciju o ljubavnom paru sa imanja u Lisoviću.

S obzirom da je ostalo još nekoliko dana na imanju stiče se utisak da su ostali farmeri primenili taktiku da napadnu starletu i manekena kako bi ugrabili još koji glas do nedelje i kako bi što duže ostali na imanju, a oni koji su već ispali da na imenima Stanije i Filipa prave sebi marketing.

Neverovatno je da su za sve svađe i sve afere na imanju bili krivi Stanija i Filip, a da su ostali bili sve vreme nevini i da nikada nikoga nisu ogovarali. Jedino Vesna Rivas i Milan Tarot nisu pristali na to da učestvuju u masovnom napadu na pomenuti dvojac.

Da li ostali farmeri koriste priliku da na račun najintrigantnijih farmera prave sebi promociju? Ili možda se pojedini trude da kompromituju Staniju i Filipa da bi istakli svoje favorite poput Mikija Mećavu kome je favorit Goca Božinovska, a Filip Mitrović kome je favorit Aki Marković?

Izvor: Alo

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply