Stanija i Filip opet zajedno Video

Filip je priznao da je pogrešio i da je on kriv za svađu koja se desila zbog priča Darka Lazića i repera Cvije, a Stanija mu je oprostila

filip-stanija-1368280742-308651

 

Stanija i Filip ponovo u ljubavi. 
Posle burne noći i velike svađe, par je izgladio nesuglasice koje su između njih uvukli reper Cvija i Darko Lazić, koji su bili gosti na imanju Lisović.

Sve je počelo pričom da se Stanija raspitivala o svom bivšem dečku, što je kod Filipa izazvalo ljubomoru. Darko je čak Staniji rekao da se napolju priča da se ona zabavlja sa pe**r, a starleta je to navodno i potvrdila. Iako je Stanija pokušavala da ubedi manekena da je sve to izmišljeno i da namerno žele da ih rastave, Filip je ostao ubeđen da starleta misli na svog bivšeg dečka i da nije iskrena s njim.

Međutim, Filip je danas priznao da je pogrešio i da je sinoćna svađa bila njegova greška.

“Neka bude moja greška. Ne želim da se to više ponavlja”, pokunjeno je priznao Filip.

“Ljudi su ljubomorni na nečiju ljubav i hoće da ih rastave. Kada izađemo odavde biće još takvih priča koje će te dočekati. Ovo je smešno šta te sve čeka napolju. I svi ti se mešaju. Znaš koliko moraš da budeš jak. Znaš li koliko će biti Lazića i Cvija kada izađemo?!”, ubeđivala je Stanija Filipa da su svi protiv njih zbog njihove ljubavi.

“Ja sam jak. Neće se to više dešavati. Ovo je poslednji put”, obećao je Filip.

“Da li si stvarno shvatio? I još nešto, da ovde uđe najlepši frajer na svetu, neću te prevariti niti ostaviti sve dok si dobar prema meni”, rekla je Stanija i onda su se oboje bacili u zagrljaj i dugo ljubili.

 

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply