Stanija: Imala sam ciklus, bivši dečko nema ništa sa tim

Nemam komentar na abortus, samo ću reći da sam imala ciklus na početku Farme, tako da bivši dečko nema ništa sa tim, rekla je starleta

stanija-dobrojevic-reprezentacija-srbije-hrvatska-kvalifikacije-svetsko-prve-1363643508-284659

 

Stanija Dobrojević i dalje ne želi da priča o navodnom abortusu na Farmi, ali je ipak otkrila da bivši dečko sigurno nije imao nikakve veze sa tim

Nemam komentar na abortus, samo ću reći da sam imala ciklus na početku Farme, tako da bivši dečko nema ništa sa tim“, rekla je starleta i dodala da ju je pomalo grizla savest zbog bivšeg dečka.

Grizla me je savest zato što sam imala vezu pre Farme, ali ljubav i emocije ne mogu da se kontrolišu. Ta priča je iza mene i sad imam Filipa kraj sebe i srećna sam”. Stanija je, kako kaže, prezadovoljna svojim učešćem i reakcijom ljudi.

Ja sma prezadovoljna s obzirom da sam zauzela drugo mesto, a i porodica je ponosna na mene. Prilaze mi na ulici i čestitaju. Nisam doživela uživo loše komentare, jedino ih je na internetu bilo“, rekla je Stanija.

Filip kaže da ju je njegova porodica odlično prihvatila.

Nisam mogao da verujem, svi su došli i babe i dede, napravili su joj doček“, rekao je maneken.

Oni su otkrili i da imaju zajednički projekat koji ih uskoro očekuje, a kako se šuška ovaj par bi mogao da vodi Farmu 5, koja počinje u septembru.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply