Stanija ljubomorna na Jovanu

Moglo se primetiti da Staniji nije bilo svejedno kada je Danijel zaprosio Jovanu i kao da se uznemirila i iznervirala što se to njoj ne dešava

stanija-1371908493-328883

 

Na sinoćnoj žurci Danijel je zaprosio Jovanu a ta je prosidba vidno promenila starletino raspoloženje.

Moglo se primetiti da Staniji nije bilo svejedno kada je Danijel zaprosio Jovanu i kao da se uznemirila i iznervirala što se to njoj ne dešava. Tokom žurke starleta nije bila u centru pažnje kao i obično, pa se nervoza još više odrazila.

Uz jutarnju kafu Stanija je svoj bes iskalila na Filipu rekavši mu da je dosadan.

Dosadan si jer uvek ćutiš kao mumija. Krivo mi je jer smo se “izlizali” za ovih 90-ak dana provedenih na Farmi, a navikla sam na akciju i da mi život uvek bude interesantan. Meni ne treba dečko koji će samo da sedi i ćuti“, vikala je starleta, dok je maneken samo ćutao i slušao, poučen iskustvom od pre dva dana u kojem je Stanija rekla da će ga “pedalirati” ukoliko nastavi da joj kontrira.

Na kakvu akciju je starleta navikla, nije nam poznato. Podsetimo, ovaj par postao je najintrigantniji na imanju u Lisoviću, jer je njihova ljubav veoma turbulentna. Javnost se pita da li je to uopšte ljubav ili samo trik da se privuku glasači. Nakon što su simulirali seks na imanju, počeli su sve češće da se svađaju, a Stanija redovno napada Panajotovića zbog običnih gluposti.

Izvor: Kurir

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply