Stanija: Moje grudi su male, bavite se svojim zivotom!

Gostujući u emisji “Narod pita”, Stanija Dobrojević je demantovala da je radila ikakve estetske zahvate na sebi osim grudi.

595972-24

Stanija Dobrojević, Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Milan Tarot i Filip Mitrović bili su gosti u emisiji “Narod pita”. U toku ovog šoua javila se jedna gospođa koja je istakla da joj se starleta ne dopada i da je na njoj sve veštačko i pitala se šta je to na njoj lepo.

“Ne znam, gospođo, odakle vam ta informacija da je mnogo toga na meni veštačko. Čitam ja iz novina da su i zubi veštački. Nisu veštački, prirodni su. Pričali su da mi je i guza veštačka i silikonska… Jedino što sam ikada odradila jesu grudi i nemam ništa protiv plastične hirurgije”, rekla je Stanija, i nastavila:

“Ako neko ima neki nedostatak i želi da ga popravi u granicama normale, ja to podržavam. A što se tiče estrade, koliko njih ima silikone i odjednom ste to sve zaboravili”, kazala je starleta.

Gospođa je zamerila Dobrojevićevoj da tolike grudi ne odgovaraju njenoj visina. Na to je Stanija odgovorila sledeće:
“Moje grudi su, gospođo, male, samo trojčica. Što vama smetaju moje grudi, gospođo, bavite se svojim životom, pustite moje grudi”, rekla je starleta.
Stanija je takođe u ovoj emisiji izjavila da sa dečkom Filipom Panajotovićem planira da se preseli u Beograd, a da manekena vodi sa sobom u Sjedinjene Američke Države, čim on nabavi papire. Pogledajte Stanijinu izjavu u studiju “Pinka”.
Izvor: Alo
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply